2014.07.17 19:26 (prieš 12 m.)
Kikita parašė:
aciu uz padrasinimus.as kieme irgita moteriske uzmaciau ir paklausiau ko mano sesri gasdina bet jinai sake kad tikrai nekoks ten personalas buvo.skyrius tas vadinas…
kiek zinau neisnesiotuku skyriui tik vaikuciai guli, maytes vistiek pogimdyviniam, eina pas vaikucius, pabut su jais, pamaitint. pazystamos vaikutis ten gulejo, jokiu neigiamu atsiliepimu is jos negirdejau apie personala, kaip tik sake labai geros pasitaike, nekiso vaikui misinuku, nes mamyte pati pienuka nusitraukinejo ir nese vakui. tikrai cia gal pati ta mamyte susiraukus buvo ir nepatiko sesutes, o del kvapo gali but paprasciausiai koks nesusipratimas.. net nezinau, norisi pateisinti darbuotojus... norisi tiket kad bent jau ten negeriama darbo metu..
agneee6969 parašė:
Na o kaip butu jeigu neturetum nei tu adatu ,nei nieko,?
geriau nusipirkit, nes as is patirties kad ir kaip tikies geriausio, gali viskas pasikeist. as neturejau nieko, ilgai kankinaus skausmuose, gerai kad mano akusere bent jau paryciais gavo atlikusi epidura ir mums pardave. taip dar buciau pora val kankinusis,kol atsidarys vaistine, o tada gal jau nebebutu galeja suleist ir buciau visai issekus. nes man kazi ar butu padejus nospa kuria leidzia i vena.