renamart parašė:
Kraujas nera gerai.
As su visais pradzioje nestumo, veliau ir velesniam nestume taip pat buvo atveju k…
Pirmadieni pasirodysiu gydytojai gal koks uz degimas gali buti ar rimtesnė bėda.
Kraujavimas nėštumo metu yra gana dažnas, ypač pirmąjį trimestrą. Jį patiria maždaug 20–25 % visų moterų. Skaityti
visą straipsnįrenamart parašė:
Kraujas nera gerai.
As su visais pradzioje nestumo, veliau ir velesniam nestume taip pat buvo atveju k…
Pirmadieni pasirodysiu gydytojai gal koks uz degimas gali buti ar rimtesnė bėda.
LoveLaura parašė:
Man 28sav. Ir šiek tiek kraujuoju. Buvau pas daktara, kakleliui, placenai viskas gerai, kūdikio širdelė plaka. Dėl kokiu proezasciu gali tas kraujavimas prasidėti n…
Mano atvejais buvo hematomos, placenta zemai, del to buvo kraujavimo.
Mama12345 leja parašė:
Sveikos mamos ar nors vienai ira buve kad niestumo 33sav pasirodo isskiros su biski kraujio mane siuncia i kauno klonikas trecio ligio stebejimuj . Bet sako kad vai…
Su pirmu nestumu buvo ~30sav kraujavimo, net ne truputis sakyciau..
vykau i ligonine iskarto. Apziurejus su vaikeliu buvo viskas gerai. Itare gimdos pirmeiga, siunte i antakalni issamesniam echoskopui, itarimai nepasitvirtino.
Tiesiog placenta buvo zemai. Tai buvo lovos rezimas. Vaikeli isnesiojau iki termino.
Manau ir jus apsidraudimui siuncia 🎈 kaip sakoma "atsarga gedos nedaro" 🎈
Izidele parašė:
Man pagal mm 7 savaite dabar turėtų but.
Kai lankiausi pas gydytoją ji įtaria daugiavaisi nėštumą. Bet deja, vienas nesivys…
Sveiki, aš ir laukiuosi dvynukų 6sav. Trečia diena kaip kraujuoju rausvai su progesterono kapsulėm susimaišę. Gyditoja buvo perspėjusi, kad vienas gali nustoti vystitis, labai bijau! Pas gyditoją pirmadienį, aš irgi tik pastojusi susirgau corona, bet greit pasveikau, poto vyras sirgo. Bet kažkaip tikiuosi, kad tai nesusiję, kraujuoti pradèjau, kai išėjau į darbą. Beje aš po dirbtinio apvaisinimo, pastojau iš pirmo karto, laukiau jų 12 metų. Labai tikiuosi, kad nieko nenutiko ir laukiuosi abiejų!
..
Sveikos. Nežinau ką ir galvoti.... Šiuo metu mums yra 6+3 sav. Nuo 4 savaičių teplioja... Tai rudai, tai krauju ( negausiai, po wc nusivalius ir tai ne visada), skausmų nebūna. Tai nuo 4 savaičių vis lankausi pas gydytojus, pradžioje nėštumo gimdoje nematė, todėl įtarė negimdinį nėštumą. Kai buvo 5 savaitės, vėl nuvykau į ligoninę, nes tepliojo krauju, nėštumą pamatė gimdoje ir sakė, kad yra subchorioninė hematoma ir kad visko gali būti, jog persileisiu, skyrė tausojantį rėžimą. 6+1 sav. vėl pradėjo teplioti krauji, nuvykus į ligoninę, echoskopu pamatė embrioną ir buvo širdelės veikla. Apie hematomą, ar dėl ko kraujuot pradėjau, nepasakė... Teigia, jog nematė. Tačiau neramina gydytojos žodžiai, ji teigia, jog mano nėštumas nuo pat pradžių kažkokia nesąmonė...😥 Jau ir buvau nurašiusi šį nėštumą, nes savo nuožiūra dariausi hcg tyrimus: 02.14- 46,57
02.17- 118,80
02.21 - 100.60 ( nukrito)
02.24 - 194.30
02.28 - 952.00
03.02 - 2009.00
03.04 - 4258.00
03.08 - 9592.00
03.10 - 12662.00
Progesteroną geriu nuo 4 savaitės ryte ir vakare po 200mg. Jis nebuvo kritinis, tačiau buvo į mažesnę pusę
Emilli_1 parašė:
Sveiki, aš ir laukiuosi dvynukų 6sav. Trečia diena kaip kraujuoju rausvai su progesterono kapsulėm susimaišę. Gyditoja buvo perspėjusi, kad vienas gali nustoti vyst…
Na mano atveju vieno netekau. 😔
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai