Jolanta-K@J mama parašė:
Soc.pasalpa galesit tvarkitis, tik vyras turi stovet birzoj. Nebent jis irgi mokosi ir jam nera 24 metu.
Aisku, aciu. Supratau.
Jolanta-K@J mama parašė:
Soc.pasalpa galesit tvarkitis, tik vyras turi stovet birzoj. Nebent jis irgi mokosi ir jam nera 24 metu.
Aisku, aciu. Supratau.
Jolanta-K@J mama parašė:
Reikia teisiskai prisiteisti, kad bent soc.pasalpa gaudineti.
Kaip idomiai. Jis savo noru nori moketi o cia per teismus reiks eit.
Sveikos mamytes, gal pagelbesit, situacija tokia, turiu dar visai mazuti sunu, vyras sulaikytas uzsienyje 4men, i sociali pristaciau pazyma is uzsienio kad yra sulaikytas , man mokejo 3men pasalpa, tada laiku nuejau susitvarkiau vel, sendiena paskambina ir pasako kad as nieko nebegausiu nes reikia vel pazyma pristatyti, tai jei jis negryzes ir niekas nepasikeite ar tikrai reikia naujos pazymos? Nes tam kad as ja gauciau uztrunka kelis menesius, o jei pinigeliu nebeves ar as kokia nors pasalpa galesiu gauti? Ar gausiu tik 97lt uz vaika?
visadajauna parašė:
Sveikos mamytes, gal pagelbesit, situacija tokia, turiu dar visai mazuti sunu, vyras sulaikytas uzsienyje 4men, i sociali pristaciau pazyma is uzsienio kad yra sula…
Aisku kad reikia, jie gi nezino ar jis grizes ar visa dar sulaikytas. Galesit prasyti, kad bent vaikui moketu 301 lt soc.pasalpos ir vaiko pinigus 97.50 lt.
Gretukee parašė:
Sveiki jeigu gaunu socialine pasalpa ir zmogus sumaise ir man pervede pinigus o as pervedziau kitam zmogui , bet kas sumaise tuos pinigus gavo .gali man nurasyti so…
O jus nesat saskaitos israsus?
Jolanta-K@J mama parašė:
O jus nesat saskaitos israsus?
na taip praso
Gretukee parašė:
bet tas zmogus mano saskaita uzrase o varda kita jeigu jis man atsiustu kopija gal irodyciau?
Del sito neisivaizduoju.
25 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai