2012.04.21 12:13 (prieš 14 m.)
Ritata parašė:
labas mergyte..na mes ir data zinom birzelio 23d..sodyba tokia ir suderinta..o jus rimtas krikstynas cia darysit,su laivu plauksit
mes tai paprastai,pasidarysim uzkandziu issikepsim saslyku ir visas balius
renku viska po biski,kad daryti krikstuka,bet neatrandu laiko kad prisesti ir viska pasidaryti..mergyte mano neleidzia
ka tu planuoji,gal kokiu ideju turi?
Sveikute
as irgi niekaip su mzium nesusiderinu laiko laikrastuko maketavimui
jei tik prisedu iskart demesio reikalaut pradeda
o kas del rimtumo- tai mes tik 10-12
zmoniu planuojam, jaukiai su seima
tiesiog, noriu kazka isimintino nuveikt ir graziu nuotrauku padaryt... O cia maziaus neturetu labai nuvargint, gal dar ten ir pasnaustu.. Radau zmogu, kur uz 2h pasiplaukiojimo 320lt sutarem (plukdo iki 14 zmoniu jei neklystu). Nieko kito alternatyvai nesugalvoju... Siaip butu galima galvot apie fotosesija ir svente gamtoje, bet negali zinot koks oras bus... Kadangi krikstysim Kaune Aleksoto Sv. Kazimiero baznycioj- tai i Alekstoto apzvalgos aikstele zadam vaziuot balionu paleist... tada link Kauno mariu, paplaukiojam laivu ir i jachtkluba vakarieniaut (jei neuzsiprasys dvigubai daugiau nei visur)... Zinau viena, kad alkoholio bus labai labai minimaliai...
Zinoma, visur, isskyrus kavine, bus fotografas
Dar zinau, kad kazkur Lapese yra stirnynas, esu macius labai fainas vestuviu nuotraukas ten darytas, bet internete nera jokiu kontaktu- tai negaliu susisiekt... Butu idomu ten nuvaziuot, bet kai esu Norgej man viska atstumai komplikuoja del tokiu dalyku planavimo... Tai gal kuriai mamytei patiks ideja, ypac, jei vaikutis jau ne visai mazuliukas (manau, kad turetu patikt)