Aiškutė parašė:
Pas mane apie 6-7 tik
bet as dar vaikuti maitinu,tad dar truputi didesne cm.yra.o kitas dalykas nevienodo dydzio krutys mano,tad vienai butu 5cm kitai 3cm. o jums tada abi vienodos ir po 3cm pakilimus turit
Aiškutė parašė:
Pas mane apie 6-7 tik
bet as dar vaikuti maitinu,tad dar truputi didesne cm.yra.o kitas dalykas nevienodo dydzio krutys mano,tad vienai butu 5cm kitai 3cm. o jums tada abi vienodos ir po 3cm pakilimus turit
Mavitidi parašė:
bet as dar vaikuti maitinu,tad dar truputi didesne cm.yra.o kitas dalykas nevienodo dydzio krutys mano,tad vienai butu 5cm kitai 3cm. o jums tada abi vienodos ir po…
Nelabai, yra asimetrija, sakė bus minimali ir po op. O dėl dydžio tai maitinama aš 75B nešiojau, nors pagal tas lenteles mažesnis gautųsi dydis. Tai labai tikiuosi C turėti 🤨
Aiškutė parašė:
O narkozei kaip paruošia, vaistų tiesiog prilašina? Ar tą kaukę kvėpuoti uždeda? Aprengia kuo nors?
Jus apsirengiate ligonines skirtais drabuziais, nueinate i priesoperacini kambari, atsigulate i lova ir tikites visu tu baisiu baisybiu:kaukiu, skaiciavimo, daktaru aplink. Ir atsigulus bematuojant jusu sirdele, duodate ranka: “vaistukam” ale. Po to out. Nieko nebeatsimenate. Prabundate jau savo palatoje su dviem dovanelem, t.y,papuliais 😀 ir narkozes veikiama esate ziauriai laiminga! 😂
Aiškutė parašė:
Nelabai dar įsivaizduoju, kaip atrodys krūtinė su tais anatominiais🙄Kažkas panašaus 🤔🤔? m.asos.com/prd/9038416?CTARef=Saved+Items+Title
Jo.tik mano virsutine dalis putlesne
Netau parašė:
Jus apsirengiate ligonines skirtais drabuziais, nueinate i priesoperacini kambari, atsigulate i lova ir tikites visu tu baisiu baisybiu:kaukiu, skaiciavimo, daktaru…
Nieko daugiau☺️? Ačiū labai, nes visko prisigalvojus buvau.
astux3 parašė:
Jo.tik mano virsutine dalis putlesne
O, super tada, taip ir noriu🤩
Aiškutė parašė:
Nelabai, yra asimetrija, sakė bus minimali ir po op. O dėl dydžio tai maitinama aš 75B nešiojau, nors pagal tas lenteles mažesnis gautųsi dydis. Tai labai tikiuos…
bet dabar nemaitindama a turit dydi?as aa,nes a per didelis,as kolkas dar spec.nesioju liemeneles maitinancioms,nors siandien ejom i restorana,tad dejausi a su push up,bet buvau joje paskedusi
Aiškutė parašė:
O, super tada, taip ir noriu🤩
Bus grazu,dziaugsies tikrai🤩
Mavitidi parašė:
bet dabar nemaitindama a turit dydi?as aa,nes a per didelis,as kolkas dar spec.nesioju liemeneles maitinancioms,nors siandien ejom i restorana,tad dejausi a su push…
Net nežinau dabar koks dydis. Nešioju tokią maikutės tipo liemenėlę.... A manau nėra
13 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai