sandrada1 parašė:
Rytinis tikrai ryskesnis turetu buti,nes jau jeigu dieninis vaiduokliavo.Kai nesilauki,tai aplamai neryskeja nei uz 5min nei uz 30min![]()
tada nekantriai lauksiu rytojaus ryto ir tyliai tikesiuos, kad viskas bus gerai
sandrada1 parašė:
Rytinis tikrai ryskesnis turetu buti,nes jau jeigu dieninis vaiduokliavo.Kai nesilauki,tai aplamai neryskeja nei uz 5min nei uz 30min![]()
tada nekantriai lauksiu rytojaus ryto ir tyliai tikesiuos, kad viskas bus gerai
nustebinta parašė:
mano ismanusis nebeismaniai masto, ir nenori kelti fitogal ryt jau kompa is taisyklos pasiimsiu, tai imesiu. O ryt ryte jeigu daryciaus, pagal viska rysketi ture…
Na taip turetu buti ryskesnis, siaip paprastai kiek teko su bitutemis susidurti nevaiduokliauja, beje jas galima vertinti net 10 min. po testo atlikimo ;)
Na, as kazkur po 30min ta vaiduokliuka pamaciau, gal net veliau... Tokia plona juostele...
Lėja123 parašė:
Na taip turetu buti ryskesnis, siaip paprastai kiek teko su bitutemis susidurti nevaiduokliauja, beje jas galima vertinti net 10 min. po testo atlikimo ;)</blockquo…
nustebinta parašė:
Na, as kazkur po 30min ta vaiduokliuka pamaciau, gal net veliau... Tokia plona juostele...
Turiu dar neigiama bitutes testa,tai net po menesio nieks neisryskejo
Pasidaryk rytini,va tada ir maziau abejoniu kils
Jur Gita parašė:
neveluoja, kaip tik vietoj mmm teplioja, siand 30 c.d
Sveika. Man irgi taip yra,lek pas ginekologe .tai gali buti endometriozes pradzia. Man vietoj menesiniu pora dienu tepa,paskui pakraujuoju 1-2 d.truputi ir vel rudai tepa.
sandrada1 parašė:
Turiu dar neigiama bitutes testa,tai net po menesio nieks neisryskejoPasidaryk rytini,va tada ir maziau abejoniu kils
![]()
darysiuos ryt.. Mergaites, laikykit kumsciukus, nes noriu teigiamo lygiai tiek pat, kiek ir jus visos:))
nustebinta parašė:
darysiuos ryt.. Mergaites, laikykit kumsciukus, nes noriu teigiamo lygiai tiek pat, kiek ir jus visos:))
Nu laikom laikom
Laba diena. Norejau paklausti gal kas susidurete su tokia situacija. Esu po gimdymo 4 men lytinis gyvenimas jau prasidėjęs... Turejau sirgti pries dvi savaites taciau niekaip nesulaukiu jų... Nėštumo testą darausi kas rytą jis neigiamas... Pamaudzia pilvo apačia nieko nesuprantu kas darosi... Beje paskutinį karta mylėjo mes be apsaugos taciau laiku baigėme.. Ačiū už atsakymus.
koksas parašė:
Laba diena. Norejau paklausti gal kas susidurete su tokia situacija. Esu po gimdymo 4 men lytinis gyvenimas jau prasidėjęs... Turejau sirgti pries dvi savaites taci…
Sveika, taigi dar nebus mm susireguliavusios po tiek laiko..
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai