Mileja15 parašė:
Labutis, ar jūs įžvelgiat vaiduokliuką? Mėnesinės vėluoja 3 dienas, o testas tik toks 🥺 💕
Taip puikiai matosi 🙂 sveikinu ❤
Mileja15 parašė:
Labutis, ar jūs įžvelgiat vaiduokliuką? Mėnesinės vėluoja 3 dienas, o testas tik toks 🥺 💕
Taip puikiai matosi 🙂 sveikinu ❤
Sveikos.
Nebežinau kas vyksta.
Šis mėnesis labai išsiderines ir nežinau kuo tikėti.
Trumpai tariant. Vartojau vaistus skatinti ovuliacija. Kiausinelio pakankamai didelio neišauginau tai daktarė pasake tik kad kitą mėnesį dviguba dozę naudot reiks.
5dpo,, kuri turėjo būti " pradėjo teplioti. Nulėkiau pas daktarė sakė kad gali but vaistų šalutinis poveikis bet visa ko paziures ultragarsu. Ir ji pamatė kad man pati ovuliacija.
Taigi gavom antra šansą. Tepliojo išviso apie 9dienas. (2 prieš daktare ir 7 po) poros dienų pertrauka ir vėl patepliojo 2 dienas. Antra kartą turėjau skausmų.Pilvas didžiulis ir atrodė lyg norėčiau tuštintis labai. Bet į tualetą nuėjus nieko. Toks kaip ištines ir maude.
Dabar menesines veluoja 2d pagal tą įvykusią ovuliaciją. Šiaip nereaguociau nes gi normalu. Bet jausmas nežinau.
Labai dažnai einu į tualetą šlapintis. Gal 15-20 kartu per diena. Maudžia pilvą bet šiek tiek kitaip nei prieš menesines. Neskauda o maudžia, tempia. Šiandien pietums valgiau vištiena tai smirda jo man.
Draugui kepiau vištiena vakarienei ir vėl man ji baisiai smirdi. Išskyrų padaugėjo.
Esmė ta testai visi neigiami. Skaitau kad visoms rodo nėštumą vėluojant tai galvoju gal aš pati prisigalvoju.
Galvoju kraujo tyrimą daryt bet nenoriu panikuotoja atrodyti. Kad neišlaukiau mėnesinių.
Klausimo neturiu konkretaus. Tiesiog ką jūs manot apie šią situaciją?
Sveikos . Nežinau nuo ko pradėti 🤦 mėnesinių ciklas nereguliarus . Trunka nuo 28d. Iki 34d. Paskutinis ciklas buvo 28d. Ir mėnesinės prasidėjo sausio 23d. O dabar jau kaip ir vėluoja . Testo dar nesidariau gal per anksti . Bet prasidėjo pilvo pūtimas lyg ir papykina . Bet tame esmė kad skaičiau ir taip buvo su pirmu nėštumų kad prasideda viduriu užkietėjimas . O dabar atvirkščiai prasidėjo vidurevimas kas keles dienas ir net neysivaizduoju ar verta bandyti daryti testą ar čia tik šiaip kas užplaukė ?
Christeta parašė:
Sveikos . Nežinau nuo ko pradėti 🤦 mėnesinių ciklas nereguliarus . Trunka nuo 28d. Iki 34d. Paskutinis ciklas buvo 28d. Ir mėnesinės prasidėjo sausio 23d. O dabar j…
Niekas neatsakys jums. Jei mėnesinės vėluoja, tai padarykit NT. Gi nekainuoja kosmosą.
VejukasPu parašė:
Sveikos, mm veluoja 2 diena, ciklas pas mane 33d. Dabar 37 ciklo diena. Testai nestumo neigiami, taciau pastebejau baltas, kaip vaisingumo dienom isskyras. Ar gali …
ErikaMama parašė:
Sveikos, mėnesinės tik balandžio 3d. testas neigiamas, tačiau pykina. Ar gali būti, kad jau laukiuosi 😊
Nieks negali žinoti. Po kelių dienų pasidarykite nėštumo testą
Sveiki, turiu klausimą apie nėštumo testus. Pasidariau 3 Clearblue nėštumo testus ir visi trys teigiami. Norėdama įsitikinti , ar ištikrųjų laukiuosi ,nusipirkau dar du tos pačios firmos testus tik skaitmeninius tik jie abu neigiami .... gal kas esat susidūre su tokia situacija ir galit patarti?
Agne95 parašė:
Sveiki, turiu klausimą apie nėštumo testus. Pasidariau 3 Clearblue nėštumo testus ir visi trys teigiami. Norėdama įsitikinti , ar ištikrųjų laukiuosi ,nusipirkau da…
Kiek laiko veluoja mm? Pasidarykite hcg, bus tada viskas aisku:)) na o trys testai nemanau, kad meluotu.
VejukasPu parašė:
Kiek laiko veluoja mm? Pasidarykite hcg, bus tada viskas aisku:)) na o trys testai nemanau, kad meluotu.
Vėlavo apie savaite , bet buvo ir po MM praėjus savaitei gal buvo nežimus kraujavimas ir padaugėjo išskiru. Dabar už kelių dienų turetu vel buti... arba ne. Gyvenu ne Lietuvoje, skambinaus pas ginekologą apžiūrai , tai pasake paskambinti po 6 savaičių jei neprasidės MM. atrodo jaučiu kelis požymius , bet nezinau kaip reaguoti , esu pasimetusi...
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai