- MAMUKAS - parašė:
VJFC "Aleksotas" futbolas nuo 4-6 metu . Mes lankom ☺
Kokia kaina? Kiek kartų per savaitę vyksta užsiėmimai?
- MAMUKAS - parašė:
VJFC "Aleksotas" futbolas nuo 4-6 metu . Mes lankom ☺
Kokia kaina? Kiek kartų per savaitę vyksta užsiėmimai?
lodorajte parašė:
Kokia kaina? Kiek kartų per savaitę vyksta užsiėmimai?![]()
Tris kartus : pirm, trec,ketv. Didesniems nuo 18:00 mazesniems 19:00 i fb iveskit VJFC Aleksotas bus visa info ir foto/video
- MAMUKAS - parašė:
Tris kartus : pirm, trec,ketv. Didesniems nuo 18:00 mazesniems 19:00 i fb iveskit VJFC Aleksotas bus visa info ir foto/video
Ačiū
Mamos, mano draugems kolkas dar neapsivaikavus
, ieskau bendraminciu Kaune (kolkas gyvenu salia Kauno), susitikti, praleisti aktyviai laika. Toms, kurios augina maziukus pagal aiskia dienotvarke; mano, jog labai svarbi tiksli rutina kasdien tiek mamai tiek vaikeliui; yra aktyvios (nors dabar jauciasi uzsisedeje), nori lankyti baseina kartu ar kitus uzsiemimus, o veliau ir pakeliauti kazkur vietoj (ir ne tik).
Tada turim daug bendru temu!
Parasykit
Sveikos mamytės, šia apklausa noriu sužinoti ar būtų poreikis sukurti užsiėmimų vietą mamoms ir vaikučiams nuo 2-24 mėn. Pati auginu sūnų ir iš patirties žinau, kad namų sienos pabosta, artimiausias parkelis ir pasivaikščiojimai irgi nebedžiugina, o vietų, kur su mažyliu būtų galima jaustis gerai ir įdomiai praleisti laiką irgi nėra tiek jau daug. Taip pat galėtumėte užsiminti kokio pobūdžio užsiėmimai labiausiai domintų (sporto, meniniai, rankdarbių, muzikiniai ar kt), kokia užsiėmimo kaina jus tenkintų? Iš anksto dėkoju už kiekvieną nuomonę
Ačiū už nuomones. Laukiu daugiau mamyčių ir jų pasisakymų. Artėja pavasaris, tikrai norėsis daugiau išeiti iš namų, tad manau, šiuo metu pats laikas pagalvoti apie tai
Mano idėja vesti tokius užsiėmimus, kurie nekeltų mamytėms streso, o kaip tik padėtų atsipalaiduoti, gerintų nuotaiką bei bendrą savijautą.
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai