2012.05.16 03:56 (prieš 14 m.)
Balandele27 parašė:
Tau pritariu mergyt dėl maitinimo naudos, nes mane pačią įkvepė lietuvių daktaro rašyta knyga "nepakeičiamas kaip motinos meilė" superinė knygutė. Bet manau tikrai gana iki vienerių metų maitinti kūdikį mp tai tik mano nuomonė
svarbiausia kaip jaučiasi mamytė ir kūdikis jei kuris jaučia diskomfortą ar pan nes dažniausia užsitesus maitinimams tai būna sunku nutraukti jį.Taip pat tikiuosi ir galvoju nuo rugsėjo mažių į darželį leisti.Tai galvoju pasiruošti viskam iš anksto.O tu kaip supratau nevesi į darželį ar kaip?Pasidalink kaip žadi daryti?
As irgi skaiciau ta knygute ir ji mane ikvepe maitinti dukryte bentjau pirmuosius dvejus metus. As mazyle pradesiu leisti i darzeli ne anksciau kaip nuo treju metuku. Esu skaicius, kad butent nuo tokio amziaus vaikas yra psichiskai subrendes socializuotis. Kadangi vyro pajamu pakanka, nusprendem jog mazylei mamos reikia labiau nei mums tu keliu simtu is mano algos. Todel mes liksim namie dar bent pora metu. Tiesa, as pradesiu mokytis, bet tai tik kelios issiskirimo valandos per savaite, tad nemanau jog bus bedu.
Na o del uztesto maitinimo, tai savaime suprantama jog sunku ji nutraukti, nes nei vienas vaikas nenori atsisakyti tokio gerio
bet viska darant protingai ir palaipsniui- nebuna nei streso vaikui, nei mamai. Beto juk gali palikti mp bent vakariniams ir rytiniams pasmaguriavimams. Vieneriu vaikelis dar labai mazytis. Jam bus sunkoka isilieti i darzelio ritma netekus pagrindines gyvenimo atramos- mamos ir jos glebio zindant. Todel paliktas zindymas bentjau pries miega- suteiktu jam nusiraminimo ir to taip reikalingo saugumo jausmo...
Bet, zinoma, tai yra tavo spendimas... Mano drauge darba pradejo kai dukrytei buvo 1,2m ir zinde iki 2 metu. Tiesiog paliko rytinius ir naktikius maitinimus. Tad, tik norejau pasakyti, jog viskas yra suderinama, tik noro reikia tureti
To tau ir linkiu!