aurelijaz parašė:
na ka parase anchelika 100% sutinku. pro kasas tiki iki parduotuvej nepraeidavau, kas liecia del vejo yra spec apsauga nuo liejaus ir vejo, yra skylute, vaikas gali kvepuoti. Del rankenos irgi manau kas sh, kad nesikeicia. tas vezimas grinai skirtas kurie gyvena uzmiesty ;) o mieste puikiai tarnauja ziema ;) jauciu anchelika prie juros be vargo stumeis vezima ?![]()
as kai rinkaus vezima, man patare vyro sese, veliau skaiciau info forumuose, bet antram toki nebepirkciau: del rankenos, ir del svorio. Nes man per sunkus tampyt![]()
Aurelija, yra ir pas mus tokia apsauga nuo lietaus, bet nezinau kazkaip jei det ja kiekviena kart vien del vejo, tai durnai atrodo jei lietus nelyja, tai dedames tik lietuj lyjant, o nuo vejo tenka su dekiukais priklot savo pupa kad nepustu i veiduka, jei ji miega, o jei nemiega tai nervuojas apklota ir nori viska matyt, tai tenka jau vezima sukinet
as zinojau x-landerio trukumus, buvau forumuose apsiskaicius, nu bet uzsikepiau kad tokio reik ir viskas
prie juros tai nezinau ar lengva stumt per smeli ta vezima, nes manasis tada vezima stume
ir sake kad nesunku buvo, bet siaip bet koki vezima lengviausia yra traukt paskui save o ne stumt per smeli.
kas del svorio tai tikrai ne is lengvuju yra, bet tas svoris dadeda tvirtumo ir stabilumo. mes antram aukste gyvenam, tai laiptais visad uzsivarau ta vezima tempdama po viena laipta, taip pat ir nusivarau i apacia

kartais su savo sedimom dalim masto o ne su galva... pats vazineja, namuose nera, o tau lyg vaiko neramaus maza butu suni sugalvojo dar uzkraut
nemaloni situacija taves laukia. Isivaizduoju, jei as su exu savo buciau turejus vaiku ir reiktu dabar bendraut pastoviai, tai nusisauciau ant vietos