2011.05.19 09:22 (prieš 15 m.)
dina444 parašė:
Kas tau ten nutiko su Zarina? kas per spuogeliai?
Ir istrauk mat tokias ligas...tikiuosi nieko rimto..
Beje kaip tau baigesi su Migrena? zinok maniskiui migrena - galvojau, kad juokauja.. bet jam 5 min dingo regejimas, t.y. aptemo,sako kazkokiom zvaigzdutem, nieko nemate... sako ziauriai skauda galva ir veme prie mano akiu nepriciom taip. Tikrai migrena, kaip pamenu pasakojai simptomus.
Kaip tu gydeisi? Pas koki gydytoja ejai? Cia manau nuskausminamieji laikini nepades - reikia gydimo - kaip gaila man jo. Dabar isejo i darba, nieko nevalges
kai grysite butinai zinok nuvarykite pas neuruloge,nes cia ne juokai...
as dabar geriu caviton,jie plecia kraujagysles,beto Arnui teks issitikrinti akiu dugnus,as tikrinausi,tai sake,kad lb yra susiaurejusios
todel ir skauda galva...
aisku israse man dar vaistus,kurie atsiradus priepuliu,kad butu po ranka ir isgerciau jie numusa ta priepoli ,tad pries vaziuodami i lt tu man pasakyks,as pasuksiu daktarei ir Arnolda uzregistruosiu
ok?
oooo tai spalio 8d??? ok
kaip fainiai,va savaitgali manasis bus lt,tada galesiu su juo susisiekti,nes ligtais jisai ten yra baliavojas
tai kai bus lt as pakalbesiu ok
tas amzinai visur buves,viska zino
o Zarinai yra hamangioma,tai kaip tu esi baigusi biologija,tai ir mediciniskai aiskinu,tai gerybinis navikas
,aisku ji reikia stebeti ir t.t kad nebutu piktybinis
bet del visa ko,as vistiek varysiu i Vilniu ,sakau nera vyro,nieko negaliu daryti,pati viena nenumausiu ten...o dar masinos neturim
stovi,kaip koks grabas
nahalia
zodziu