gabriele92 parašė:
Sveikos, mėnesinės vėluoja 5dienas, šiandieną pradėjo šiek tiek teplioti šviesiai rudom išskyrom,na net nepavadinčiau to tepliojimu, keli lašai ant įkloto..beproto …
Pasidarykit testa ir bus ramu
gabriele92 parašė:
Sveikos, mėnesinės vėluoja 5dienas, šiandieną pradėjo šiek tiek teplioti šviesiai rudom išskyrom,na net nepavadinčiau to tepliojimu, keli lašai ant įkloto..beproto …
Pasidarykit testa ir bus ramu
Mano situacija tai keistoka, kažkada čia rašiau, kad ekstrine gėriau ir niekaip mėnesinės neatėjo. 7d vėlavo ir prasidėjo mėnesinės, visas tas 7d kai laukiau mm beproto pilvo apačia skaudėjo, susirietus miegodavau, kai prasidėjo nurimo. Buvo šviesus kraujas, bet pakraujavau gal dvi dienas, o kitas tik tepliojo šviesiai rudai. Na o dabar turi jau sekančios buti ir labai skauda dešni šona. Tarsi apendicitas, tačiau jis man išoperuotas seniai ir nebuvo problemu su tuo po operacijos. Tai net nežinau, juk jei butu neštumas tai taip neskaudėtu dešnio šono. Iki mm 1d. liko. Gal kam buve? Gal baimintis kad negimdinis koks čia neštumas, testo kolkas negadinsiu nes bandysiu laukt mm. Beje dariausi prieš pora dienu ovuliacijos testa, maniau gal vėlyva ov, kad čia taip vos ne kaip kiaušintaki skaudėtu, bet neigiamas.
Adeleee69 parašė:
Mano situacija tai keistoka, kažkada čia rašiau, kad ekstrine gėriau ir niekaip mėnesinės neatėjo. 7d vėlavo ir prasidėjo mėnesinės, visas tas 7d kai laukiau mm bep…
Pasidarykit nt ir bus aisku
gabriele92 parašė:
Galit bandyt nt, bet lb gali but, kad del ligos taip jauciates ir mm streikuoja🤷♀️
Ayta parašė:
Galit bandyt nt, bet lb gali but, kad del ligos taip jauciates ir mm streikuoja🤷♀️
Tai va šyryt pasidariau ir kaip ir galvojau be reikalo🙂 testas neigiamas, tikriausiai covidas kažką prireguliavo🙂
Adeleee69 parašė:
Mano situacija tai keistoka, kažkada čia rašiau, kad ekstrine gėriau ir niekaip mėnesinės neatėjo. 7d vėlavo ir prasidėjo mėnesinės, visas tas 7d kai laukiau mm bep…
Man kai skaudejo dešinį šoną, tai išvežė greitoji, buvo kiaušintakis apsisukęs 5 kart aplink savo ašį, galvojo irgi kad apendicitas, bet pasirodo ne
gabriele92 parašė:
Tai va šyryt pasidariau ir kaip ir galvojau be reikalo🙂 testas neigiamas, tikriausiai covidas kažką prireguliavo🙂
Tikrai gali būti nuo kovido, nes man persirgus 9d vėlavo, nes ovuliacija nusitese.. o maust pilvo apacia pradejo nuo ovuliacijos pradzios ir taip iki kol mm prasidejo..
Evitaa parašė:
Tikrai gali būti nuo kovido, nes man persirgus 9d vėlavo, nes ovuliacija nusitese.. o maust pilvo apacia pradejo nuo ovuliacijos pradzios ir taip iki kol mm praside…
Man dabar pateplioja bet skausmo išvis nejaučiu, o be vaistų per mėnesines neišbūnu net.
Man pvz būdavo toki keli kartai kai susirgdavau menstruacijomis tai net praeiti neidavo.arba eidavau susirietus kaip sena močiutė.bet cia buvo kaip dar sunaus buvau nepagimdzius kai nesulaukiau.o dabar jau kiek metu jau nebuna taip .bet visada krutis skauda pries susergant o kaip susergu tai tada skauda pilva kelias dienas.
Sveikos
jau 50 ciklo diena ir mėnesinių vis dar nėra. Niekada nebuvo reguliarios, ciklas 28-38 dienos. Prieš 10d. Dariau nėštumo testą, neigiamas. Buvau ir pas ginekologę pasakė, kad gimda ruošiasi mėnesinėms, bet jau savaitė po vizito ir jų vis dar nėra. Jaučiu tempimą pilvo apačioje, šiek tiek padidėjo krūtys. Labai nerimauju. Ar kam nors yra taip buvę?
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai