IngaC parašė:
Labai gražu.. viena jau ta tokia sodri žalia spalva, mmm
IngaC parašė:
Labai gražu.. viena jau ta tokia sodri žalia spalva, mmm
RaimondaD parašė:
Mane tai labiausiai ir siutina tas dydzio parinkimas, niekaip nesuprantu kaip reik apsiskaiciuot,kad pataikyciau![]()
su skaiciavimu sunku zek laisviau vienas stulpelis ir turi svente.
RaimondaD parašė:
Mane tai labiausiai ir siutina tas dydzio parinkimas, niekaip nesuprantu kaip reik apsiskaiciuot,kad pataikyciau![]()
Na kepurytes dydzius tai as darau taip:
Nusineriu ar nusimezgu, ir jei tinkamas vaikui tai apsibreziu kepurytes forma ir konturus ( kepure buna perlenkta per puse) ant balto popieriaus lapo. Pasirasau kiek cm ir jei neuzilgo vel reikia nerti tai neriu ir dedu ant nubrezto konturo, tad jei nera salia vaiko tai labai patogu
Inguteee parašė:
Sweikos,kaip nerti zenkla is 5 eilutes,niekaip nesuprantu
Man regis ten stulpeliai su dviem užmetimais ir paskui du sunerti stulpeliai
Jeigu į tą eilutę žiūriu
ingridusikas parašė:
Man regis ten stulpeliai su dviem užmetimais ir paskui du sunerti stulpeliaiJeigu į tą eilutę žiūriu
![]()
Ten du stulpeliai sunerti bet jie horizantaliai tai kaip man juos gulscius nert ir dar kilpos 3 virs tu stulpeliu
Inguteee parašė:
Ten du stulpeliai sunerti bet jie horizantaliai tai kaip man juos gulscius nert ir dar kilpos 3 virs tu stulpeliu
tai išneri tas tris kilpas tada darai tuos stulpelius i ten iš kur išnerai tas tris kilputes padarai ta vieta tada neri toliau stulpeli paskui vel trys kilputes ir tuos du dunertus i kilpučiu pradžia...
Savitre parašė:
tai išneri tas tris kilpas tada darai tuos stulpelius i ten iš kur išnerai tas tris kilputes padarai ta vieta tada neri toliau stulpeli paskui vel trys kilputes ir …
Aciu,as taip ir dariau,bandziau bandziau ir isejo.
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai