2022.03.19 12:29 (prieš 4 m.)
O prie ko cia skiepai? As taip pat pat pasiskiepijus nutiko nelaime, bet visiskai netaikau to skiepam, nes taip buna paziurekit kiek moteru persileidzia, nesivysto nestumai. Ne veltui sakoma, kad vaikai yra stebuklas. Zinau moteri, kuri nesiskiepijo ir prasirgo labai ziauria covido forma. Zinau dvi nestukes, kurios isnesiojo sekmingai leliukus pasiskiepijusios ir gavusios antra skiepa nestumo metu viena is ju Astra Zeneca. Siai dienai pagimde nuostabius, sveikus vaikucius ❤️ Niekas nezinom koks musu likimas ir kodel taip nutinka, deja gyvenimas ir likimas yra ziaurus.
Man tai buvo pats pirmas nestumas ir baigesi sitaip as net nenoriu komentuoti, ka jaucia mano sirdis. Kaltinau save ZIAURIAI, kad neisnesiojau, kad neapsaugojau, kad negalejau nieko padaryti ir buvau bejege. Edziau save vyras net pyko ant manes del to, nes juodai save skaudinau. Tada pasikalbejom ir tiesiog supratom, kad niekas del to nekaltas gal vaikeliui butu buve kazkas labai negerai gal jis nepasiruoses dar pas mus ateiti. Dabar save guodziu tuo, kad vel galesiu patirti planavimo dziaugsma, vel tos pirmos reakcijos, laukimas. Taip baimiu ZIAURIAI daug. Bijau, kad nebepastosiu, bijau, kad abrazijos metu man galejo ka nors pazeisti, bijau, kad nepasikartotu nelaime net BIJAU PANISKAI KRAUJO TYRIMU, kurie gali parodyt, kad gal kazkas negerai. Bet as stipri, mes stiprios ir mes atlaikysim. Mes pastosim. Snoozy toki kelia praejo pamenu nezinodama situacijos vis galvodavau del ko ji taip daznai tiriasi krauja, bet dabar ar viska suprantu. Ji tiesiog be proto stipri, tikra kovotoja, kovoja uz savo vaika, savo sirdies ramybe ir tai jos nusiraminimo saltinis kai zino kad mazyciui viskas gerai ir ja be galo zaviuosi ir nuosirdziai dziaugiuosi, kad ji siandien laiminga ❤️
Mergaites mano patarimas, nieskokime kaltu, visos praejom pragara ir faktas, kad visom labai skauda, bet susitelkim i planavima naujas viltis nauja galimybe❤️