doviliukas69 parašė:
Nes kiek skaitinejausi kituose forumuose, tai merginos sako, jog padeda![]()
As , manau, kad pabandysiu. O rezultatus vertinsiu po to 🙂Blogiau nebus. As buvau po extra cp, tai tuo metu labai skaudejo pilva, net nenorejau kazko detis.
Nėštumo svorio skaičiuoklė paskaičiuoja optimalų svorį nėštumo metu ir svorio augimo tempą. Optimalus svorio augimas nėštumo metu mažina nėštumo komplikacijų riziką ir padeda lengviau grįžti prie iki nėštymo buvusio svorio.
Daugiau...
doviliukas69 parašė:
Nes kiek skaitinejausi kituose forumuose, tai merginos sako, jog padeda![]()
As , manau, kad pabandysiu. O rezultatus vertinsiu po to 🙂Blogiau nebus. As buvau po extra cp, tai tuo metu labai skaudejo pilva, net nenorejau kazko detis.
Vikte000 parašė:
Ir as buvau po extra cp, dirza turejau, bandziau panesioti, bet labai istindavau su juo, nusprendziau nesideti. Pilvas savaime susitvarke labai graziai 😊 ir db nepa…
Man su nėščiųjų diržu irgi nepatiko iki tol, kol nemokėjau jo užsidėti
o paskui labai jis pagelbėjo
ddaivulee96 parašė:
Kas per dirzai merginos?
Dirzas dedasi po nestumo kad palengvintu sutraukti pilvuka ir nugarytei pagalba
As jau nusipirkau Bambukini, manau turetu buti geraI
doviliukas69 parašė:
Dirzas dedasi po nestumo kad palengvintu sutraukti pilvuka ir nugarytei pagalbaAs jau nusipirkau Bambukini, manau turetu buti geraI
![]()
Bet šiaip, tai nelabai rekomenduojami diržai, o tiksliau korsetai po gimdymo... kenkiate sau, o ne padedate
paklausus tai patvirtintų ir kinezeterapiautai
Žieminė_fėja parašė:
Bet šiaip, tai nelabai rekomenduojami diržai, o tiksliau korsetai po gimdymo... kenkiate sau, o ne padedatepaklausus tai patvirtintų ir kinezeterapiautai
![]()
Pirma karta girdziu, idomu kodel? Nes po gimdymo patare naudoti ligonineje, pries gimdyma patare naudoti ginekologe, o seimoje net du kineziterapiautai (viena is ju mano gimdziusi pussesere) ir tie nieko blogo nesake nei apie dirzus, nei korsetus, specialius bodzius ir kitas tam skirtas priemones
senovel mamos ir mociutes ranksluosciais ar palomis susiverzdavo.
monas parašė:
Pirma karta girdziu, idomu kodel? Nes po gimdymo patare naudoti ligonineje, pries gimdyma patare naudoti ginekologe, o seimoje net du kineziterapiautai (viena is ju…
Sutinku su jumis
18 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai