giedrulisimo parašė:
Ne, nedaviau. Neprašo ji manęs![]()
Sveiki. O Jūs lankotės toje pačioje gydymo įstaigoje pas endokrinologą kurioje ir esate prisiregistravus?
Vidutiniškai 2–3 iš 100 nėštumų nustatomi skydliaukės sutrikimai. Problemų kyla tuomet, kai skydliaukė gamina per daug arba per mažai hormonų. Skaityti
visą straipsnįgiedrulisimo parašė:
Ne, nedaviau. Neprašo ji manęs![]()
Sveiki. O Jūs lankotės toje pačioje gydymo įstaigoje pas endokrinologą kurioje ir esate prisiregistravus?
Žieminė_fėja parašė:
Taip.
Megann parašė:
Moterys, kurios nėštumo metu lankotės pas endokrinologą, siuntimą gaunat iš šeimos gydytojo ar ginekologo? Ar endokrinologei duodate nėščiosios kortelę, kad ten įra…
As esu dispanserizuota, tai visus vizitus ir tyrimus derinu tiesiai su endokrinologe.
Kucisand parašė:
Tai antras nėštumas. Prieš pirmaji buvau darius shb,prolaktina,testo.visi buvo geri.o po nesivystancio valymo ir pirmu menesiniu vel nuejau pas Šidlauskas sake pasi…
jus gyvenat vilniuk ar kaune?nes Kazanavicius nescias be eiles priima
juratukas.k parašė:
jus gyvenat vilniuk ar kaune?nes Kazanavicius nescias be eiles priima
Kaune klinikose irgi spec.talonų nėščiosioms turi rezervuotų
tik reikia pasiskambinti
Smiliuke parašė:
Kaune klinikose irgi spec.talonų nėščiosioms turi rezervuotųtik reikia pasiskambinti
![]()
Prisiskambinimas - didžiausias iššūkis
Žieminė_fėja parašė:
Prisiskambinimas - didžiausias iššūkis![]()
gali būti
niekad neskambinus aš
kažkaip arba nesilaukdavau arba šiaip gaudavau reikiamų vizitų
Smiliuke parašė:
gali būtiniekad neskambinus aš
kažkaip arba nesilaukdavau arba šiaip gaudavau reikiamų vizitų
![]()
tai super
nes šiaip kartais laaaaaaaaaaaaaabai jau daug kantrybės reikia
Sveikos, ar yra cia pastojusiu/planuojanciu,kurios turi mazgelius skydliaukeje? Kas kiek laiko stebite
ar neauga? Esu svieziai is endokrinologes, tai ji rado 4.5mm guzeli bei TTH pas mane 5.7.
Truputi tik keista,kad pries 2 savaites dare echoskopuotoja skydliaukes achoskopa ir sake,kad viskas grazu,nera prie ko prikibti.. Tai ir suprask, ar cia toks mazgas per 2 savaites uzaugo, ar ji tiesiog nemate..
Pradejom planuoti tik si menesi vaikuti,tai dabar tikiuos viska susireguliuoti ir ramia sirdim gandrus gaudyti
DaivaMi parašė:
Sveikos, ar yra cia pastojusiu/planuojanciu,kurios turi mazgelius skydliaukeje? Kas kiek laiko stebite
Labas o tai jums tth mazins kazkaip? Ar isleido gydytoja be vaistu? Toks tth, kad neturetu pavykt pastot kol jo nesusimazinsit.
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai