Laura1981 parašė:
Super,labai gerai 🥰Sveikinimai didžiausi 🥳🥳🥳
Aciu💕
Laura1981 parašė:
Super,labai gerai 🥰Sveikinimai didžiausi 🥳🥳🥳
Aciu💕
Tekiera parašė:
Na tai super! Vadinasi, sansu turiu🙏🤞nuraminote. Tik va prg as nesityriau, rytoj pasidarysiu tyrima, nes gali buti irgi del to, o koks jusu prg buvo? Ka naudojo…
Čia nėštumas ne šansai😅man vienuoliktą dieną buvo 101hcg. ir paskambinęs gydytojas džiaugėsi,sakė nėščia🥰kad ir 50 būtų jau gerai.
Dabar jokio streso,sekti hcg.ir paskui širdutė🥰🙏🙏🙏
Laura1981 parašė:
Čia nėštumas ne šansai😅man vienuoliktą dieną buvo 101hcg. ir paskambinęs gydytojas džiaugėsi,sakė nėščia🥰kad ir 50 būtų jau gerai.
Matot, pries menesi turejau fet ir buvo hcg 22, po poros dienu jis pradejo mazeti ir teko nutraukti vaistus
tai gal man del to tokia fobija ir nepasitikejimas rezultatu dar yra🫣bet kuo toliau, tuo ramiau darosi jusu visu deka😍🙏
Tekiera parašė:
Matot, pries menesi turejau fet ir buvo hcg 22, po poros dienu jis pradejo mazeti ir teko nutraukti vaistustai gal man del to tokia fobija ir nepasitikejimas re…
Man 8 dpi buvo 36. Galvojau, kad tai per mažas, bet pasiskambinau gydytojai, liepė nestresuot, viskas čia gerai, stebėt didėjimą ir tikrai po kelių dienų jau buvo šimtais, o dabar ir tūkstančiais
ausrelita parašė:
Man 8 dpi buvo 36. Galvojau, kad tai per mažas, bet pasiskambinau gydytojai, liepė nestresuot, viskas čia gerai, stebėt didėjimą ir tikrai po kelių dienų jau buvo š…
Labai gerai, kuo toliau, tuo ramiau🙏aciu!!
ausrelita parašė:
Man 8 dpi buvo 36. Galvojau, kad tai per mažas, bet pasiskambinau gydytojai, liepė nestresuot, viskas čia gerai, stebėt didėjimą ir tikrai po kelių dienų jau buvo š…
Tekiera parašė:
Sveikos, merginossiandien gavau atsakymus hcg - 9 dpi 92. Ar ne per mazas skaiciukas? Ar buvo pas ka panasus?🧐siek tiek nerimauju, nes su dukryte bivo gal 220 1…
Sveikinu
Man 6dpi buvo 27 ,8 dpi 87 o jau 12dpi 1250, as manau kad tikrai nemazas pas jus, nors man su dukryte 12dpi buvo tik 322 bet progesteronas buvo 190,o dabar labai sokineja nuo 37iki 60 daugiau nepakila.
evelince parašė:
Sveikinu
Man 6dpi buvo 27 ,8 dpi 87 o jau 12dpi 1250, as manau kad tikrai nemazas pas jus, …
😍na tikiuosi viskas bus gerai 🤞🙏
Buvau antrame pasimatyme, dabar 8+1 . Gricius apžiūrėjo,bet jau toks nemalonus šiandien.. apžiūra vis dar per vidų,jokių tyrimų ir beveik jokių komentarų. Nežinau nei ar atitinka dydį, nieko. Mato geltonkūnį dar, matėm širdelę
Išdėjo Serapiną su Kryžauskaite. Tipo visus gydo vienodai ir vienodas ligas diagnozuoja. Paklausė kodėl leidžiuosi Zybor,sakau S skyrė dėl MTHFR, tai ranka numojo kaip į š..
Girdėjau kad mato cistą,net 7cm bet nei komentaro. Kai pasakiau gal galva sukasi ar tai normalu,sako nenumirsi pažadu.
Dabar kai bus 10+sav paskutinis vizitas pas jį..genetikas iš jų pusės nepriklauso..
mamax2 parašė:
Buvau antrame pasimatyme, dabar 8+1 . Gricius apžiūrėjo,bet jau toks nemalonus šiandien.. apžiūra vis dar per vidų,jokių tyrimų ir beveik jokių komentarų. Nežinau n…
Sveikinimai!!👏 Joaa cia G bendravimas😀🙈 as uztad nieko neklausinedavau jo, nes kelis kart per ivf kazko paklausiau, tai toki ats atreze, kad daugiau nebeklausinejau😳
mamax2 parašė:
Buvau antrame pasimatyme, dabar 8+1 . Gricius apžiūrėjo,bet jau toks nemalonus šiandien.. apžiūra vis dar per vidų,jokių tyrimų ir beveik jokių komentarų. Nežinau n…
Kaip smagu 🌸
Manau, kad jei nieko blogo nepasake, tai viskas gerai 😊 o G toks jau, nekreipkite demesio....
bandykite nueiti tada pas savo ginekologe ar seimos gyd, kad israsytu siuntima pas genetika ir bandykite ieskotis talonelio Santaruose arba Kaune (del Kauno diskutavome cia pries tai).
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai