Minija parašė:
Sveikos,
Kol laukiu vizito pas savo gydytoją, ieškau nusiraminimo... Buvau anksčiau dalinus…
5-6 sav labai kraujavau kresuliais. Labai pilva skaudejo. Per savaitgali palaidojau viltis. Pirmadiebi hcg kosmiskai isauges buvo.
Minija parašė:
Sveikos,
Kol laukiu vizito pas savo gydytoją, ieškau nusiraminimo... Buvau anksčiau dalinus…
5-6 sav labai kraujavau kresuliais. Labai pilva skaudejo. Per savaitgali palaidojau viltis. Pirmadiebi hcg kosmiskai isauges buvo.
Minija parašė:
Sveikos,
O jums pagal laika kiek dabar? Atitinka? Nes 5 sav puslyte ir turi matytis. Sirdute dazniausiai nuo 6 sav.
Dar tikrai nepasiduokit. As kai priemime buvau del kraujavimo virs 6 sav. Tai ten abstrakciai tas echo buvo, puslyte mate, bet taip sunkiai, nieko tikslaus pasakyt negalejo... o kita diena nuejus pas Mesk. NW is kart viska rado, ismatavo ir echo foto aiskiai hematoma mates. O hematoma gali issivalyti, tai dar ne nuisprendis... tik labai saugotis reikia, nieko nekelti.
Gal priemimuise aparatura netempia, nzn....
Minija parašė:
Jeigu iš tikrųjų vyko persileidimas, gal jau būtų kiek kitaip atrodžiusi pūslelė? Pridedu foto.
kartočiau penktadienį HCG, arba kokį pirmadienį. Dar nenuleiskit rankų
Minija parašė:
Sveikos,
Priemime pastoviai gasdina, jie apsidraudzia. As kraujavau 3 kartus, pilvas labai skaudejo. Darykite hcg ir stebekite ar dvigubeja.
Ocean Ni parašė:
O jums pagal laika kiek dabar? Atitinka? Nes 5 sav puslyte ir turi matytis. Sirdute dazniausiai nuo 6 sav.
Pagal mm vakar buvo lygiai 6 sav., bet echo sakė, kad pūslytė atitinka 5 sav. Tuo ir viliuosi, kad gal aparatūra buvo sena ir todėl nematė embriono.. Ligoninė nedideliame mieste..
Minija parašė:
Pagal mm vakar buvo lygiai 6 sav., bet echo sakė, kad pūslytė atitinka 5 sav. Tuo ir viliuosi, kad gal aparatūra buvo sena ir todėl nematė embriono.. Ligoninė nedid…
Laikykites ♥️
Tada reikia laukti vizito kur turi geresni echo...
Nes man priimamajam nemate sirdutes, o sekancia diena NW is kart parode, aiskiai mates. Tai negali taip skirtis dienos skirtumu... manau iranga kalta...
Ocean Ni parašė:
Ir tiesa, cia kur rasiau, kad sunkiai mate priemime, tai Vilniuje Santaru ligoninej...kur pagal viska turetu buti gera iranga LT mastu... ir tai labai skirias nuo p…
Man Santariškės numatavo vaiką. Užrašė, kad didelis vaisius. Sakau prieš 2 dienas Antakalnyje svėrė 500 gr mažiau. Sako jie nemoka matuoti. Išsigandau. Išsigando ir akušerė vaisiaus didelio ir kirpo mane. O gimė normali mergytė, veltui kirpo mane. Ir gimė 500 gr mažiau, nei matavo. Tiek svėrė, kiek pagal Antakalnio..
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai