Alyvuoge_Planning parašė:
Man mano gydytoja iškart rekomendavo darytis nuo 10 sav., kadangi vistiek buvau galvojusi darytis, tai tada ir pasidariau. Dariausi išsamų su mikrodeliacijomis. O p…
Gal galit nurodyti kur darėt?🫶
Alyvuoge_Planning parašė:
Man mano gydytoja iškart rekomendavo darytis nuo 10 sav., kadangi vistiek buvau galvojusi darytis, tai tada ir pasidariau. Dariausi išsamų su mikrodeliacijomis. O p…
summe parašė:
As dariau pas Beniusiene privacioj jos klinikoj.
summe parašė:
Dariaus Klaipėdoje, tiesiog dėl patogumo
https://medicinapractica.lt/parduotuve/genetiniai-tyrimai/nipt/neinvazinis-prenatalinis-tyrimas-veracity-su-mikrodelecijomis/
Atsakymai atėjo už ~savaitės
Dolija parašė:
Man genetiką irgi paskyrė tik 11 sav 🫣 skambinau klaipedoj, pasirodo šeimos gydytojos siuntimaa netinka genetikui jų, reikia pirma pas ginekolgą ir jis nuspręs ar r…
Supratau, ačiū, reiškia verta dar pabandyti paskambinti 😊
Mažylė1 parašė:
Oj... Su tais genetikais... Susidūriau su biurokratiniais dalykais: mano šeimos gydytojas negalėjo išrašyti siuntimo atlikti kompensuojamą PRISCA tyrimą , išrašė vi…
Bet žinokit net negirdėjau kad ŠG išrašo siuntimą prisca 🫣
Man tai pati Benusiene Santariskese paskyrė, kita diena paskambino ir pasake kad viskas gerai
Mažylė1 parašė:
Supratau, ačiū, reiškia verta dar pabandyti paskambinti 😊
Bandykit bandykit, nieko neprarasit ;) betbprosca man galėjo padaryt ir mano provati ginė, bet buvo mokamai, jau buvau susitarusi. Bet kai gavau vietą santarose, atšaukiau viską ;)
Momaternity parašė:
kaip galėjote žinoti dar prieš įkėlimą? ☺️
Matyt budavo darytas PGS tyrimas 🙂
Momaternity parašė:
kaip galėjote žinoti dar prieš įkėlimą? ☺️
Kadangi darem dviem blastukams PGT-A tyrima pries ikelima ir po vieno blastuko ikelimo pasake kad ikele mergyte, o liko berniukas, tai jau antra ikelima nebuvo paslaptis kas pas mane pilvelyje apsigyvens ❤️😘
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/nestumas-po-pagalbinio-apvaisinimo-4
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai