Svajokle87 parašė:
Labai labai džiaugiuosi už jus ❤️❤️
Ačiū... 🙃🙏
Svajokle87 parašė:
Labai labai džiaugiuosi už jus ❤️❤️
Ačiū... 🙃🙏
Max. parašė:
Sveikinimai. Taip, pradžioje matuoja nuo pakaušio iki užpakalio![]()
Tai sakau, kad labai jau mažytis, pagal echo matavimus 0.65cm tik, o taip atrodė man jau labai didelis 🙃
Beezy parašė:
O juk svarbiausia TAS VIENINTELIS yra puikus!!!! ♥️
Super, sveikinu! 🤗
Taip, taip, esam D ir gydytojui amžinai dėkingi už tą vieną mažylį❤️❤️❤️🙏
Metamorfozė parašė:
Sveikinimai!!! ❤️
Gera pradžia - pusė darbo 🫶
Ačiū 🙃🥰
Žemuogių pievelė parašė:
Sveikinimai!
12 sav tik?....manot ištversit![]()
Neee... Niekaip 🤯😬
Latineca parašė:
Sveikinimai! Pradžia yra❤️ bet oho, tik 12 savaite😳man pačioj pradžioj buvo iššūkis ištraukti 2 sav tarp vizitu 😀
Taip, čia ir man keistai skambėjo, maždaug ateikit 6sav, tada 12sav, tada 18sav ir pan. Laaabai ilgi tarpai.
Ocean Ni parašė:
Mazyle sveikinimai ☺️, puikios naujienos 🥰🌸
Tiesą sakot, geriau dažniau. Aš dabar šiek tiek gailiuosi, kad nėjau 5sav echoskopo, gal būčiau dar pamačiusi 2 mažylius, gal žinočiau, ar bandė dviese tvirtintis ar nuo pat pradžių vienas.
J.U.R.GAA parašė:
Uhhh, visą dieną čekinau, ivarei man įtampą Mažylė1 😅, šį kart vienas bet stipruolis ❤️💙 ir svarbiausia iki galo. Sveikinu, tavo šeima to nusipelnė 🙏🏻🤞❤️💙🎈…
Jėzau kaip gražu, ačiū už gražius žodžius, palinkėjimus ir mintis🥰🙏🌷
Mažylė1 parašė:
Tiesą sakot, geriau dažniau. Aš dabar šiek tiek gailiuosi, kad nėjau 5sav echoskopo, gal būčiau dar pamačiusi 2 mažylius, gal žinočiau, ar bandė dviese tvirtintis a…
Na as pirma karta ejau 6+ 2 tai daktaras jau vienam mate sirdute, o kitam nezinau kaip vadinasi tiksliai nameli ar kaip kitaip?🤔 ir sako ateik po savaites gal sirdute uzplaks veliau, nes jis tuscias kol kas.Iki 12 sav ejau kas sav y apziuras, deja.....
bet tas namelis su laiku dingo, nes jame nebuvo gyventojo.
Tai manau jusu atveju irgi butu kazka mate daugiau, jeigu butu buve 2 .
12d Mano hcg buvo 1560
Bet svarbu , kad nestuma jums patvirtino, dabar
sekmingai iki galo,nes ramu jau tikrai nebus. O dar su tokiais vizitu tarpais as issikraustyciau is proto🤯
Mano ginas 2 sav buvo isejas atostogu , as ejau privaciai . Deja tokia sikponcika esu. Nors nuo 12 sav vizitus turejau kas 2 sav. O nuo 20 jau kas 3.
Bet jis man sake, jeigu neramiai jautiesi, ateik bet kada ...
Didziausi Sveikinimai 🥰❤️🥰
Mažylė1 parašė:
Tiesą sakot, geriau dažniau. Aš dabar šiek tiek gailiuosi, kad nėjau 5sav echoskopo, gal būčiau dar pamačiusi 2 mažylius, gal žinočiau, ar bandė dviese tvirtintis a…
O kiek pas jus vizitas kainuoja?
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai