Svajune... parašė:
Labukas rytukas manau jau tikeai galite dziaugtis sveikinuo as va siandien pasidariau bitute nu as matau o kaip jus nezinau ar uzmatyait :4u…
Aš taip pat įžiūriu vaiduokliukus
Svajune... parašė:
Labukas rytukas manau jau tikeai galite dziaugtis sveikinuo as va siandien pasidariau bitute nu as matau o kaip jus nezinau ar uzmatyait :4u…
Aš taip pat įžiūriu vaiduokliukus
milytee parašė:
Aš taip pat įžiūriu vaiduokliukus![]()
Reiskias akys mano neapgauna 😊
Svajune... parašė:
Sveikinu
linkiu rysketi☺
Jorksyre parašė:
Sveikinulinkiu rysketi☺
Aciu
eisiu kraujo priduot manau jaigu yra tai ir turetu jau rodyt kazka skaiciukai 😊
ilon@ parašė:
Labas rytas, kartojau siandien testuka, apatinis siandienos, veluoja mm 6 diena, noretusi ryskesnio, kazkaip neramu, ar cia viskas normaliai? Gal verta kitos firmos…
Sveikinimai manau pradziuves pariskes 😇 bukit rami
ilon@ parašė:
Labas rytas, kartojau siandien testuka, apatinis siandienos, veluoja mm 6 diena, noretusi ryskesnio, kazkaip neramu, ar cia viskas normaliai? Gal verta kitos firmos…
Gal dar palaukt reikia
man su dukra testai išryškėjo per pusantros savaitės po turėjusių įvykt mm
ramybės dėlei pabandykit kitos firmos testuką pasidaryt ir neprisigalvokit blogumų iš anksto
gražaus jum laukimo
ilon@ parašė:
Svarbu teigiamas
o išdžiuvęs paryškės tikrai! Sveikinu
Gile. parašė:
O bitute daryti ryte geriausią ar nėra skirtumo? Man mm turi būti 07.12. Gal gi kažką pamatyciau...![]()
Darykit ryte
7 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai