ashi parašė:
Nusipirkau koks buvo vaistinej ankstyvas - livsane. Ar jums kazkas matosi? Po 5 min nuo testo padarymo nuotrauka
Matosi, mano kelione irgi su tokia juostele prasidejo, linkiu rysketi
ashi parašė:
Nusipirkau koks buvo vaistinej ankstyvas - livsane. Ar jums kazkas matosi? Po 5 min nuo testo padarymo nuotrauka
Matosi, mano kelione irgi su tokia juostele prasidejo, linkiu rysketi
ashi parašė:
matosi, kuri dpo? 🙂
ashi parašė:
Matosi
Nekantraujanti parašė:
matosi, kuri dpo? 🙂
Manau kad bus 9 arba 10 diena.
ashi parašė:
Matosi🤞
ashi parašė:
5![]()
Tai dar tikrai neprarastas ciklas🤞🤞 Pirkčiau jautresnius NT ir gaudyčiau kasdien❤️
ashi parašė:
Matosi❤️
ashi parašė:
Tikrai matosi
Sveikutės🥰 pasidariau VIP testą,mm vėluoja 2d. Bandome pastoti 1,5metų, bet niekada per tiek laiko nesu mačius vaiduokliuko, dabar pirmas kartas! 😇 labai bijau džiaugtis, bet tikiuosi, kad tai tiesa.. sako, kad šitais testais nelabai tikslu pasitikėti, tai dar pabandysiu kažką kito.. bet kaip ir sakiau niekada nemačiau antros juostelės per 1,5metų ir su šitais testais VIP.
TMGT parašė:
Sveikutės🥰 pasidariau VIP testą,mm vėluoja 2d. Bandome pastoti 1,5metų, bet niekada per tiek laiko nesu mačius vaiduokliuko, dabar pirmas kartas! 😇 labai bijau džia…
Jeigu yra kur netoli tai nusipirkit iš drogo facelle juostelę. Niekada manęs neapgavo ir siaip man tie testai labai patinka 🙂