Max. parašė:
Jeigu yra kur netoli tai nusipirkit iš drogo facelle juostelę. Niekada manęs neapgavo ir siaip man tie testai labai patinka 🙂
Dėkui! Kaip tik važiuoju į miestą tai užvažiuosiu nusipirkti! 🥰🤞
Ar kada pagalvojote, kiek patikimi nėštumo testai? Rinkoje yra daug prekių ženklų ir tipų testų: nuo pačių pigiausių iki itin tikslių skaitmeninių. Skaityti
visą straipsnįMax. parašė:
Jeigu yra kur netoli tai nusipirkit iš drogo facelle juostelę. Niekada manęs neapgavo ir siaip man tie testai labai patinka 🙂
Dėkui! Kaip tik važiuoju į miestą tai užvažiuosiu nusipirkti! 🥰🤞
TMGT parašė:
Sveikutės🥰 pasidariau VIP testą,mm vėluoja 2d. Bandome pastoti 1,5metų, bet niekada per tiek laiko nesu mačius vaiduokliuko, dabar pirmas kartas! 😇 labai bijau džia…
Tikrai yra 🙌 linkiu rysketi
TMGT parašė:
Sveikutės🥰 pasidariau VIP testą,mm vėluoja 2d. Bandome pastoti 1,5metų, bet niekada per tiek laiko nesu mačius vaiduokliuko, dabar pirmas kartas! 😇 labai bijau džia…
Linkiu rysketi🤞😊pabandykit juostelini nt dar☺️
Max. parašė:
O mano patirtis su drogo nt nekokia, kiek pirkus, mesdavo seselius, matyt nuo partijos priklauso🤔

Sveikos. Šiandien sugalvojau pasidaryt testą, nors bandėme kokį 100 metu. O jei rimtai 10 eina. Ir nieko . Persileidimai. Valymai . O paskutinius kelis metus išvis nepavyko . Ir va. Dabar sėdžiu ir galvoju. Ar aš visai išprotėjau . Baimių kalnas. O ir atbukau nuo tu testu. Ne pirkdavau, nesidarydavau, kad nesinervuot net. O ir vistiek susirgdavau, tai kam ten . Bet juk nesivaidena ?🙈
ZzzuikisSS parašė:
Sveikos. Šiandien sugalvojau pasidaryt testą, nors bandėme kokį 100 metu. O jei rimtai 10 eina. Ir nieko . Persileidimai. Valymai . O paskutinius kelis metus išvis …
Nesivaidena!!!!!! 🥰
Sekmingo, tvirto Jums! 🤞🤞🤞
AsSaSG parašė:
Nesivaidena!!!!!! 🥰
Sekmingo, tvirto Jums! 🤞🤞🤞
O Dieve... man atrodo, aš tuoj nualpsiu . 3 savaites pasalus. Geriau kalną vaistų . Ne antibiotiku, bet visokiu acc ir pan . Nuo kosulio . Arbatų zoleliniu. Kažin ar aš čia nepakenkus būsiu . Ir ar gausis iš to kazkas
Testas, kuri įkėliau , buvo tik tik padarytas . Iš streso paslepiau stalciui ir net neziurejau 🙈🙈🙈 aišku po pusvalandžio , bet įsidrąsinau
Dabar tiesiog nesuprantu ką daryti. Eit pas ginekologą per anksti . Kiek tekę eiti iškart . Kraujo tyrimą padarydavo . Bet nieko daugiau nepasakydavo . O kai ateidavau veliau , tai dėl persileidimo jau .
ZzzuikisSS parašė:
Testas, kuri įkėliau , buvo tik tik padarytas . Iš streso paslepiau stalciui ir net neziurejau 🙈🙈🙈 aišku po pusvalandžio , bet įsidrąsinau
Sveikinu!!! Koks ryškuolis 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai