coliukiaa parašė:
nu labai ryškus![]()
Man rodos clear choice vadinos jei neklystu , iškart išmečiau dėžutę , tiek jaudinuos , kad kažkokia pasimetus, nerangi ir nesuprantu ką darau 😂
coliukiaa parašė:
nu labai ryškus![]()
Man rodos clear choice vadinos jei neklystu , iškart išmečiau dėžutę , tiek jaudinuos , kad kažkokia pasimetus, nerangi ir nesuprantu ką darau 😂
Mažas stebukliukas parašė:
Tiek , kad mėnesines buvo sausio 25 paskutines , tikėjausi , kad jau vienodi pagaliukai turi būt 🤷🏻♀️
Na , mielosios, palinkekit sėkmės , laukiu tyrimo sėdžiu 🙈🙈 hcg ir PRG užregistravo , atvirai pasakius , nežinau , kokie rezultatai maždaug turėtų būt , visur info …
Kaip tikiyosi, kad viskas Jums gerai! Vis su nekantrumu tikrinu temą
🤞
Beja , atėjus , sakė nueit į vaistine ir pasidaryt testą prieš kraują , kol lauksiu . Tai va . Nu jau nusipirkau kokį radau vietoj , nesitikėjau , kad reikes . Įsik…
Linkiu sekmes 🙏🏿 lauksim ziniu, pasidalinkit hcg ir prg atsakymais kai zinosit
o testas tai ryskus sitas
Beja , atėjus , sakė nueit į vaistine ir pasidaryt testą prieš kraują , kol lauksiu . Tai va . Nu jau nusipirkau kokį radau vietoj , nesitikėjau , kad reikes . Įsik…
Panašu, kad tikrai laukiatės
aš tyliai skaičiau temą ir laikiau kumščius už jus
Na , mielosios, palinkekit sėkmės , laukiu tyrimo sėdžiu 🙈🙈 hcg ir PRG užregistravo , atvirai pasakius , nežinau , kokie rezultatai maždaug turėtų būt , visur info …
Palaikau tave as katik antejoj pridaviau krauja hcg ir prg
tad lauksim abi rezultatu ;)
Testas tikrai ryskus jau ☺️ manau nera jokiu abejoniu del nestumo 🤰🎈
Tai va tokiais testais nuo pat pradziu ir reikejo stebeti ryskejima ir nebutu buves toks balaganas😅sekmes
Kriste1233 parašė:
Sveikos gaudot vaiduokliuku ir as prisijungiu prie jusu nejauji ir man vaidenas
Kaip sakoma reik zegnotis jei jau vaidenasi😅😅😅😅
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai