Privacy parašė:
Nu blemba....man tai biski ryskeja...
Nu tikrai pagaliukas i virsu vis ryskesniu konturu, tik gal labai is leto...
Man tai jie kai pradziuna blanksta , o ne ryškėja
Privacy parašė:
Nu blemba....man tai biski ryskeja...
Nu tikrai pagaliukas i virsu vis ryskesniu konturu, tik gal labai is leto...
Man tai jie kai pradziuna blanksta , o ne ryškėja
Mažas stebukliukas parašė:
Man tai jie kai pradziuna blanksta , o ne ryškėja![]()
Nu ikelkit dar veliau visai sausa siandienini.
Linkiu,kad viskas butu gerai,bet jus del kazkokiu apkalbu,o zmones snekejo ir snekes,tiesiog zaidziat "o vdruk pavyks" 🤷♀️
Ryskejimo kaip ir nesimato, bet jau pagavus stebukla, ir norint ji issaugot kreipciausi i gydytojus kuu greiciausiai, gal tik prg truksta, kad issaugot nestuma 🙏🤷♀️
Spurgaaa parašė:
Easy greitai ir neryskeja su jais isvis neapsimoka sekt ryskumo. Perki bitutes juosteles ar clear choise ir matysit
Pritariu as sakiau easy pasidarysiu tik mm diena geriau ryskejima stebet clear choise
Mama V.P parašė:
Kuri reiketu rinktis? Kuriuos perkat?

Siuos pirkdavau 10miu yra Iki,norfoj ir gintarinese vaistinese
Spurgaaa parašė:
Siuos pirkdavau 10miu yra Iki,norfoj ir gintarinese vaistinese
Aciu❤
L.A.P.Ė. parašė:
Linkiu,kad viskas butu gerai,bet jus del kazkokiu apkalbu,o zmones snekejo ir snekes,tiesiog zaidziat "o vdruk pavyks" 🤷♀️
Pirmas dalykas , ne dėl apkalbų , bet tikrai be proto sunku , kai paskui dar mėtus laiko tai visi pasakoja , kokia tu vargšė , o tu grįžus raudi kaip nesveika , kai vietoj to , jau nieks neprimintų ir būtum ramiai gyvenus kažkaip . Kitas dalykas , kad pas mus vienintele ginekologe mieste , pas kuria mama dar mane gimdė ir ji jau ne jauna buvo , ir kartais tokiu diagnozių pripasakoja , kad per pirma savo nėštumą išėjau iš kabineto nusiraudojus, ir galvojau ką čia nuveikt per likusi gyvent laiką , tai nemanau , kad man bus ramiau pas ją nuėjus , jei pas ją visos nėščios tiesiog vėžiu serga , o dariniai gimdoje, visos tos puslytes pagal ją augliai ir dar piktybiniai. Tai ačiū , bet jau ką padarysi , aš palauksiu rytojaus ir nuleksiu kitur .
Kartais nueit belekur ir pas beleka, kad tik sužinot kažką irgi ne išeitis .
3 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai