Jovita22 parašė:
O Mazylyje tik ne du vyrai tera Sutkus ir Goberis?![]()
dar Valasevičius.
Jovita22 parašė:
O Mazylyje tik ne du vyrai tera Sutkus ir Goberis?![]()
dar Valasevičius.
Bluefoal parašė:
Na jis buvo sakyčiau kokių 40- 45 metų, toks žilstelėjęs, ramus, lyg aukštokas.
manau apie sutku kalbi
as pas ji lankaus ir pirmaja gimdziau tai mano atsiliepimai apie ji ir lb gerai
iewutee parašė:
gal kuri neseniai gimde mazyly susitarus su gyd. kaip kas vyksta?kiek pinigeliu? ar i kasa ir gyd? ar tik gyd? buciau dekinga uz info
![]()
Seip yra mazylio puslapy viskas parasyta jei nori tartis su gydytoja kiek kainuoja,paziurek
bet jos zinok visos geros ar verta metyt pinigus
as pirma karta gimdziau mazyly,man keitesi dvi daktares ir abi labai fainos buvo,pinigu nemokejau niekam ,isskyrus uz epidura mokejaus nes pati prasiau
judite parašė:
Seip yra mazylio puslapy viskas parasyta jei nori tartis su gydytoja kiek kainuoja,paziurekbet jos zinok visos geros ar verta metyt pinigus
as pirma karta gi…
mano nestumas komplikuotas noreciau kad mano gine ir priimtu gimdyma. neabejoju kad visos geros. tiesiog jausiuosi pati geriau gimdydama su ja
aciu pabandysiu paieskot info ju puslapyje
iewutee parašė:
mano nestumas komplikuotas noreciau kad mano gine ir priimtu gimdyma. neabejoju kad visos geros. tiesiog jausiuosi pati geriau gimdydama su ja![]()
Mano daktaras taippat dirba ten tik ginekologiniam o ne akuseriniam tai kai jo paklausiau ar duot ,tai jis man netgi liepe jokiu budu neduot,nes ten geri specelistai,kad duosi geriau nepadarys,bet cia zinoma kekvieno reikalas
as irgi jei nuspresciau duot tai duociau,bet sy karta paklausiau savo gydytojo ir nenusivyliau,betkoks gimdymas yra pakankamai rizikingas
jei jus ten pas kazka lankotes tai aisku smagiau pas ta pacia ir gimdyt,as nesilankiau ten pas nieka tik gimdyt atvaziavau
Aš šiuo metu lankausi pas Šakalienę, man ji patinka, labai maloni moteris
bet vyras bando įkalbėt, kad gimdyčiau klinikose... man pirmas nėštumas ir kažkaip net neįsivaizduoju ką pasirinkt. Šakalienė man patinka, pats mažylis nėra didelė įstaiga ir atrodo gal labiau pasirūpintų, bet daug kas kalba apie galimas komplikacijas ir kad klinikose geriau būtų..
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai