Mypa parašė:
As per pora menesiuprl buvo virs 800
Kiek pries tai laiko nepastojote? Jums nebuvo augliuko?
Prolaktino kiekio padidėjimas gali lemti nevaisingumą ir riboti galimybes susilaukti kūdikio. Ši būklė dar vadinama hiperprolaktinemija. Skaityti
visą straipsnįMypa parašė:
As per pora menesiuprl buvo virs 800
Orumasmeile parašė:
9 menesius. Nereikejo man darytis MRT
Laba diena! Prieš 1.5 mėn tyriausi prolaktiną kuris buvo 479! Labai pergyvenau dėl jo, prieš keliaujant pas gydytoją, pasidariau pakartotinai su progesteronu 21 c.d. Ir štai koks jis! 
Zydryniene parašė:
Laba diena! Prieš 1.5 mėn tyriausi prolaktiną kuris buvo 479! Labai pergyvenau dėl jo, prieš keliaujant pas gydytoją, pasidariau pakartotinai su progesteronu 21 c.d…
Bet prolaktinas ziauriai svyruojantis hormonas. Man viena menesi buvo 315 o kita virs 800
Laurute B. parašė:
Bet prolaktinas ziauriai svyruojantis hormonas. Man viena menesi buvo 315 o kita virs 800![]()
Taip svyruojantis! Bet net prieš darant tyrimą, yra nurodoma, kad pacientas turi nusiraminti ir pasėdėti truputį, nes tas jaudulys gali irgi jį pakelt! Aš paklausiau mergaičių patarimo, kad jį pasidaryti ryte (aną kartą dariausi vakare), bet manau, jei jau yra problema su juo, tai jis bus padidėjęs visada, vieną kartą drastiškai, kitą šiek tiek mažiau, bet nebus ties žemesne riba
na aišku čia tik mano tokie pamąstymai
Zydryniene parašė:
Taip svyruojantis! Bet net prieš darant tyrimą, yra nurodoma, kad pacientas turi nusiraminti ir pasėdėti truputį, nes tas jaudulys gali irgi jį pakelt! Aš paklausia…
O jus galejote su savo prolaktinu pastoti ? Nes man niekas nedave vaistu su svyruojanciu dazniausiai virs 600 iki 800
Laurute B. parašė:
O jus galejote su savo prolaktinu pastoti ? Nes man niekas nedave vaistu su svyruojanciu dazniausiai virs 600 iki 800
Na prolaktino niekad nesityriau, prieš 4m (po 11men planavimo) buvau pastojus, bet nesivystė, turėjau persileidimą 10 sav., tada po 6mėn kažkur pastojau su dukryte, ir pagimdžiau, dabar po 2.5 m pradėjom planuoti antrą ir kolkas nesėkmingai, tai pradėjau tyrinėtis su gyd rekomendacijom
O Jūsų atveju, manau reiktų Jums kreiptis pas gerą endokrinologą, kad skirtų vaistų!
Syria parašė:
Nusimušiau prolaktiną nuo 586 iki 72... Net nežinau dabar ką daryt. Ar reikia čia didint prolaktiną, ar tieisog negeriant vaistų jis pats padidės..
Ir nusimusus vistiek nepastojat?
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai