miau miau parašė:
Antrasis tyrimų bandymasar su tokiu prolaktinu jau yra vilties pastoti?
As su didesniu pastojau
Prolaktino kiekio padidėjimas gali lemti nevaisingumą ir riboti galimybes susilaukti kūdikio. Ši būklė dar vadinama hiperprolaktinemija. Skaityti
visą straipsnįmiau miau parašė:
Antrasis tyrimų bandymasar su tokiu prolaktinu jau yra vilties pastoti?
As su didesniu pastojau
Guave parašė:
As su didesniu pastojau![]()
Kiek tas didesnis Jūsų buvo?
auryte777 parašė:
Tikrai taip, viskas su juo gerai 🙂
Gera žinia, nors šioje vietoje tvarkoje 😉
O šiaip įdomu, kurioms padidėjęs prolaktinas ar jaučiat kokius simptomus, ar reguliarios mm ir pan.? Mano buvo didesnis gėriau vaistus, bet nebuvo jokių kitų ciklo nukrypimų tad man buvo jau pirmo vizito metu pasakyta, kas greičiausiai ne čia bėda. Nusimušiau po pirmo mėnesio vaistų vartojimo, bet vis tiek 3 mėn. taip ir nepastojau juos vartojant.
auryte777 parašė:
O šiaip įdomu, kurioms padidėjęs prolaktinas ar jaučiat kokius simptomus, ar reguliarios mm ir pan.? Mano buvo didesnis gėriau vaistus, bet nebuvo jokių kitų ciklo …
realiai nezinau, bet man prie auksto prl prg budavo max 32. Kai nusimusiau dabar prg 40. Tai manau gal labiau pilnavertiskesne ov vyksta. Be to tik tada kai nusimusiau prl, pagavau rysku teigiama ov testa. Iki tol jo ryskaus nebusavo... mm visada buvo reguliarios
Po dviejų mėn pakartojau vakar prolaktiną..geriau ketvirtį bomokriptino(ar kaip ten jis vadinasi) nuo 532 nukrito iki 122
Gydytoja sakė gerai,ir paliekam toliau gerti..ar jis man dar labiau nenukris 😳🤭 Konsultacijos metu nepaklausiau,kaip sakant visos mintys ateina vėliau🙈
JIIV parašė:
Po dviejų mėn pakartojau vakar prolaktiną..geriau ketvirtį bomokriptino(ar kaip ten jis vadinasi) nuo 532 nukrito iki 122
Viskas bus gerai nekrenta jis iki kritinės ribos. Aš geriu po pusę tabletės, nuo sausio mėn. sausio gale buvo 160, praeitą sav. dariausi jau buvo virš 300, bet įtalos galėjo turėti ir stresas mano atveju.
JIIV parašė:
Ar geriant ketvirtuką bomokriptino(atrodo taip parašiau) galima išgerti kokio vyno/šampano? 😳
Esu gėrusi visiškai jokio šalutinio, nors šiaip negalima juos vartojant. Mano organizmas šiaip labai lengvai toleruoja bromakriptiną.
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai