Viltisss parašė:
Ačiū!!! Pirmas etapas done 😀 laukėme 3mėnesius. Nortway Vilnius ivf.
Sekmes jums! Mes laukiam jau apie 3 men, bet sake gali uztrukti apie 6 men. Tai nusiteikus rugsejui.
Viltisss parašė:
Ačiū!!! Pirmas etapas done 😀 laukėme 3mėnesius. Nortway Vilnius ivf.
Sekmes jums! Mes laukiam jau apie 3 men, bet sake gali uztrukti apie 6 men. Tai nusiteikus rugsejui.
Inga R. parašė:
Sekmės ir jums🤗 tikiuosi neužilgo jums praneš gera naujiena. Rugsėji planuojame ikėlima.
Viltisss parašė:
Sekmės ir jums🤗 tikiuosi neužilgo jums praneš gera naujiena. Rugsėji planuojame ikėlima.
Aciu! 🌷
Beeta parašė:
Sveikos merginos.
Sveika, aš kaip tik einu šiuo keliu, tai reikia santaros registruotis vizitui, tada paskirs tyrimus ( pati turėsi privaęiai darytis), tada donoro sperma nusipirkti ir atsigabenti irgi kainuoja. Ir pas mane bus 3IUI mokami, jeigu nepavyks tada bis IVF tada jau kompensuojamas
agnule7 parašė:
Sveika, aš kaip tik einu šiuo keliu, tai reikia santaros registruotis vizitui, tada paskirs tyrimus ( pati turėsi privaęiai darytis), tada donoro sperma nusipirkti …
Kokia kaina atsigabeninimo donoro? Iš kur planuojate pirkti?
Orli parašė:
Kokia kaina atsigabeninimo donoro? Iš kur planuojate pirkti?
viską galima rasti www.europeanspermbank.com. Atsigabenimas ~300eur (galima gabentis 1, galima 3 ar 5 vistiek ta pati kaina), o pati spermos kaina apie ~800eur vnt..
agnule7 parašė:
viską galima rasti www.europeanspermbank.com. Atsigabenimas ~300eur (galima gabentis 1, galima 3 ar 5 vistiek ta pati kaina), o pati spermos kaina apie ~800eur vnt.…
Man Santarose sakė kad 2000 vien spermos atvežimas...
Beeta parašė:
Man Santarose sakė kad 2000 vien spermos atvežimas...
man rodos tada pigiau gaunasi NW arba 5 IVF Riga sulakstyti jei čia tik IUI
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai