tyloje parašė:
Sveikos mamytės!![]()
Zinokit grizau is ligonines ir pradejau kilnoti (maniskus svere +-14 kg), bet mazai, i/is lovytes. Nebuvo kitos alternatyvos.
tyloje parašė:
Sveikos mamytės!![]()
Zinokit grizau is ligonines ir pradejau kilnoti (maniskus svere +-14 kg), bet mazai, i/is lovytes. Nebuvo kitos alternatyvos.
tyloje parašė:
Sveikos mamytės!![]()
Gal jus nerizikuokit! Dar tik savaite kaip suprantu po visko. Jezau neduok fiev kas truktų
_Stella_ parašė:
Jo. 2 men nutraukinejau piena. Paskui nustojau ir atejo mm. Tai man atrodo 3 jau nebesulaukiau. O pozymiai velavo mm ir labai mane muse karstis.
Oho ir drasi jūs! Nu cia ne vienai ziuriu jau medalius kabint reiktų...
Pumpurė parašė:
Oho ir drasi jūs! Nu cia ne vienai ziuriu jau medalius kabint reiktų...
Na as neplanavau. Isejo. Pas mus dvyniai po daktaru pagalbos. Tai nieks cia negalvojo, kad cak ir bus baby
nirita parašė:
O kaip jums su vyresnelio kilnojimu/nesiojimu paskutiniais nestumo menesiais?Visiskai to isvengti vistiek neimanoma, pastebejau kad panesiojus savaja pradeda diegti…
Man tai nieko kaip ir neskauda, kai panesioju, bet šiaip vargina tas kilnojimas, tai stengiuos mažiau, arba tiesiog pasiėmu ant rankų ir atsisedam ant sofos kur. ☺️
Vetgirl parašė:
Sveikosna pasidairiau siandien diena testa. Cia pries keleta dienu buvau rasius del patepliojimo. Taigi, siandien gavau rezultata. Norejau paklaust kaip manot?
Panasus ir mano siandienos testas
Ir nzn ka galvot.
Tikiuos, kad jus sveikint reiks
palaukit pora dienu ir pakartokit. Siaip bent man nesant nestumui testai nerodo.
_Stella_ parašė:
Panasus ir mano siandienos testas![]()
Ir nzn ka galvot.
O jus nenufotografavot?
butu idomu pamatyt.. nu ir man taip pat
_Stella_ parašė:
Panasus ir mano siandienos testas![]()
Ir nzn ka galvot.
Planuojat ketvirta kukuliuka?:)))
Vetgirl parašė:
O jus nenufotografavot?butu idomu pamatyt.. nu ir man taip pat
![]()
Jo. Dariau. Tik nuotraukoj jis blogai matos. Gyvai visai kitas vaizdas. Ir juostele ruzava. Ne pilka, kaip kad buna tos isdziuvimo linijos. Nzn gal brokuotas testas. Antra dariau jau i vakara, jame as nieko nebematau. Na bus matyt ka daktaras pasakys, kaip tik sutapo, kad turiu vizita pas ji
speju apsidziaugs mane pamates
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai