DovileN parašė:
Mes tai pirkom antra lovyte,nes man mazoji atrode dar per maza miegoti toj didesnej lovytej su krastu,nes ji buna kol uzmiega malasi per lovyte,tai bijau kad nepers…
Koki vezima pirkot? Aciu manau ir mums taip teks
DovileN parašė:
Mes tai pirkom antra lovyte,nes man mazoji atrode dar per maza miegoti toj didesnej lovytej su krastu,nes ji buna kol uzmiega malasi per lovyte,tai bijau kad nepers…
Pumpurė parašė:
Mes pirkom peg perego duette,nes gerai susideda,susilanksto,legvai telpa i bagazine o ir mergaitem jau va buna idomu vienai i kita ziuret
nes ten dalys tvirtinasi ivairiom pozicijom
plius jis siauras traukinuko tipo ir ratai dideli-mes kadangi miskais,parkais vazinejam tai buvo labai svarbu pravazumas,nes vyro sese buvo su kazkurio abc modeliu atvaziavus,tai net ant slapios zoles sunkiai vaziavo,o cia dar kai ne vienas o du leliukai tai svoris neblogas gaunasi
devetu yra skelbiu ir musu mazyliuose,nes nauji dvynuku vezimai tai labai jau kosminem kainom
geriau uz tuos pinigus vaikam ka nors nupirksiu,pvz saugia brangesne auto kedute
DovileN parašė:
Mes pirkom peg perego duette,nes gerai susideda,susilanksto,legvai telpa i bagazine o ir mergaitem jau va buna idomu vienai i kita ziuretnes ten dalys tvirtinasi…
Butent duette modeliu daug neperdavineja kiek ieskojau. Bet galvoju irgi apie traukinuko tipo nes man kitaip probleme bus pratilpti laiptineje..
sveikos, mamos..
turiu 10 mėn mergytę ir 7 sav žirniuką pilve. Skirtumas bus lygiai 1.5 m.
Jūsų istorijos įkvepia ir džiugina, todėl tikiu, kad susitvarkysiu ir aš.
Iš anksto atsiprašau jei užteršiu temą , bet tikiu, kad čia kas nors atsakymą žinos, nes tikslaus niekur nerandu. Antrus vaiko priežiūros atostogų metus planavom perrašyti tėčiui dėl pajamų aukštesnio vidurkio. O dabar kai.laukiuos antro, ar galima taip daryt? ar gimus antram, už pormaji pinigėliai eis pagal tėtį, o aš gausiu už antrąjį įprasta tvarka? ar jau skaitysis, kad aš pastaruosius pusę metų buvau be stažo?
taip pat...besilaukiant antro, likus pora mėn iki gimimo reikia informuot darbdavį ir sodrą, kad analogiškai kaip pirmą sykį paskaičiuotų dekretą? ar jau kokia.kita tvarka.
Labai ačiū iš anksto!
Pupsi parašė:
sveikos, mamos..turiu 10 mėn mergytę ir 7 sav žirniuką pilve. Skirtumas bus lygiai 1.5 m.
Taip, tetis gali gauti pinigus uz pirmaji vaikeli
o jus iprastai gausite pinigus uz antraji vaikeli (tokia pacia suma kaip uz pirmaji gavote).
Iki gimimo nieko nereikia informuoti, po vaiko gimimo reikes informuoti darbdavi kiek laiko iseinate, ka ir dabar darete su pirmu vaikeliu.
Sekmes!
Lalalalalala parašė:
Taip, tetis gali gauti pinigus uz pirmaji vaikelio jus iprastai gausite pinigus uz antraji vaikeli (tokia pacia suma kaip uz pirmaji gavote).
Ačiū jums!!!
Pupsi parašė:
Ačiū jums!!!![]()
Sukakus metukams vyras gali perrsirasyti pinigėlius skaičiuoti pagal jo pajamas, o kai jums su antruoju vaiku sukaks 30sav.,jus būtinai turite informuoti darbdavį, nes jus iseit i dekreta su antruoju ir uz dekreta jums priklausys pinigėliai kaip ir su pirmoju vaiku. O antrajam gimus pranešit kuriam laikui imsit vpa
Pametinuku mamytes help
Pas mus vienas dvyniu tiek gobsus, ir ypac mazojo atzvilgiu. Ir pasakoju ir aiskinu geruoju ir piktuoju, neduoda mazajam zaislu. Arba jei tas paima iskart atima. Sakau duok, viena masinyte pvz. apsimeta, kad nei girdi, nei mato, kad tas verkia ir praso. Mum, broliui ar kitiem duoda dar. Nors ir tai neipatingai noriai. Nuo gimimo labai graziai bendravo, nepavydejo jie. Tik va pradejus jam imt ju zaislus, tokia bedele yra..
_Stella_ parašė:
Pametinuku mamytes help![]()
Pas mus vienas dvyniu tiek gobsus, ir ypac mazojo atzvilgiu. Ir pasakoju ir aiski…
Stella, pas mus dabartinė tokia situacija. Vyresnelis baisiai pavydi sesei. Negaliu jos net maitinti, ar pamyluoti, nekalbu jau net aoie žaislų dalybas. O dėmesys tikrai skiriamas vienodai..
12 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai