2020.02.07 17:24 (prieš 6 m.)
Sveikos
Nedrąsiai ir aš jungiuosi, nes pastoti 39m visiškai neplanavau...Kai vakar sužinojau, nemoku pasakyti, žemė išslydo...visą naktį nemiegojau, širdis kala...sveikata ir taip tokia nekokia paskutinį pusmetį, o čia tokia atsakomybė.. Buvau įsitikinus, kad jau jau mz bus, ir pasidarysiu NT for fun, pasikviečiau dukras "pažintinei" pamokai, nes per greit jau merginos bręsta, sveikas pokalbis apie "tai" ir nėštumus yra gerai bent mano galvą...Tai štai - pradeda ryškėti T ...pirma mintis nesikeikus...išpila karštis...dvi juostelės- panika...pulsas 190/min...panos cypia iš džiaugsmo...vyresnė tai palinkėjo nuoširdžiai dvynukų...nesikeikiau...nunešu vyrui vietoj mobilaus prie teliko...Sako "kur flomasterį paslėpei?"...bet kai suprato, kad "prisidirbo", o tikrai "prisidirbo"... didelės akys ir spengianti tyla (apmastau, kad viskas verčiaisi aukštyn kojom, visi metų planai į vieną vietą, astrologijos diplomas ir kelionė į Indiją nuplaukia trubūt..)... jau porą metų tirpstu nuo mažylių ir šiaip jau myliu juos be galo..bet kad fiziškai taip sunku bus turbūt...baisu iki negalėjimo, nes oro trūksta...kitą sav einu į VGN apžiūrai...turi būti virš 6 savaičių.. Gerai, kad atradau jūsų grupę...Nors išsitaškysiu morališkai