L.A.P.Ė. parašė:
cia neimanoma atsakyt,gali but gali ir nebut,tiesiog neimanoma nuspeti🤷♀️
Tai taip as suprantu rytoj pranesiu saldziu jums☺
Pirmieji nėštumo požymiai (simptomai) gali pasirodyti jau 2-3 savaitę po nesaugaus sekso (t.y. apie 4-6 nėštumo savaitę). Skaityti
visą straipsnįL.A.P.Ė. parašė:
cia neimanoma atsakyt,gali but gali ir nebut,tiesiog neimanoma nuspeti🤷♀️
Mamytesci20 parašė:
labanakt🙂
Mamytesci20 parašė:
Ne nescia as viskas veltui ☹️☹️☹️☹️
Nenusiminkite, aukščiau nosį ir planuokite toliau 😉
Vasarok parašė:
Ar kuriai vienas pirmųjų požymių nebuvo pakilusi temperatūra (nekalbu apie BKT o apie bet kuriuo paros metu, matuotą burnoje po liežiuviu) ?
Temperaturos nematuoju, bet man keistai šiandien darbe pakilo temperatura, iki 37,6, savijauta nekokia. Išgeriau nimesilio nuo temperaturos, ir dingo. Lyg nieko ir nebuvo.... siaip idomu ar tai gali buti nestumo pozymis ... 🤔
LiNaV parašė:
Temperaturos nematuoju, bet man keistai šiandien darbe pakilo temperatura, iki 37,6, savijauta nekokia. Išgeriau nimesilio nuo temperaturos, ir dingo. Lyg nieko ir …
Jeigu įtariate, kad galite būti nėščia, venkite tokių vaistų... rinkitės geriau paracetamolį
LiNaV parašė:
Temperaturos nematuoju, bet man keistai šiandien darbe pakilo temperatura, iki 37,6, savijauta nekokia. Išgeriau nimesilio nuo temperaturos, ir dingo. Lyg nieko ir …
Nimesilis vartojamas ūminiam skausmui malšinti ir mėnesinių sukeltiems skausmams gydyti, bet ne karsciavimui malsinti. Priesingai - karsciuojant jo vartoti net negalima. Ar skaitet pakuotes lapeli?
Tamstta parašė:
Nimesilis vartojamas ūminiam skausmui malšinti ir mėnesinių sukeltiems skausmams gydyti, bet ne karsciavimui malsinti. Priesingai - karsciuojant jo vartoti net nega…
Pridedant, kad karščiavimas yra >38, o mažiau 38.5 mušti nerekomenduojama...
Tamstta parašė:
Nimesilis vartojamas ūminiam skausmui malšinti ir mėnesinių sukeltiems skausmams gydyti, bet ne karsciavimui malsinti. Priesingai - karsciuojant jo vartoti net nega…
Dekui, jog pasaket. Bet is tikruju visada geriu ji nuo temperaturos persalimo metu... hmm 🤔🤭
1 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai