Mamyte1917 parašė:
Labutis, mes su vyru pasimejom kai dar buvo paskutinė mano dienų diena ta buvo rugsėjo 5 o šiandien rugsėjo 9 taip krūtis skauda ir ir kairiąją pilvo apačios puse. …
As pastojau su dukra mylintis 2 paskutinem mm dienom
Pirmieji nėštumo požymiai (simptomai) gali pasirodyti jau 2-3 savaitę po nesaugaus sekso (t.y. apie 4-6 nėštumo savaitę). Skaityti
visą straipsnįMamyte1917 parašė:
Labutis, mes su vyru pasimejom kai dar buvo paskutinė mano dienų diena ta buvo rugsėjo 5 o šiandien rugsėjo 9 taip krūtis skauda ir ir kairiąją pilvo apačios puse. …
As pastojau su dukra mylintis 2 paskutinem mm dienom
Aaaaaaa parašė:
Sveikos, pirmasis testas darytas pirmą dieną kada turėjo būti mm, antras - sekančią dieną, o trečias- šiandien (po 5d, kai turėjo prasidėti mm). Kodėl taip rodo ner…
Man nt parode 12d tik veluojant ryskias
Sveikos paneles, noriu pasiteirauti, mano mm praita mėnesi buvo 11d trunka 5dienas. Šį mėnesį ju dar nesulaukiau. Jau 36cd. Nestumo testas neigiamas. Taip pat pora d iki mm pasirode vienkartinis pakraujavimas, jokiu kitu požymiu nejaučiu apart galvos skausmo... manau testas turėtu rėkti bet nieko.
Dzesika69 parašė:
Sveikos paneles, noriu pasiteirauti, mano mm praita mėnesi buvo 11d trunka 5dienas. Šį mėnesį ju dar nesulaukiau. Jau 36cd. Nestumo testas neigiamas. Taip pat pora …
HCG pasidarykit ir bus aišku
Sveikutes,
Istorija tokia kad 05 dieną buvau pas gine ir ji patikino manė kad sprendžiant iš tepinelio būtent ta dieną arba sekančią turi įvykti ov. prieš tai turėjome su vyru myliuka. Taigi lygiai po savaitės ant apatinių pasirodė tepimas irdb kiekvieną dieną tempimas apačioje visai kaip sergant mėnesinėmis bendras silpnumas. Žinau kad anksti ir dėl to esu kiek pasimetusi. Iki sekančio ciklo pradžios dar savaite. Tikriausiai pernelyg sureiksminu savo pojūčius bet gal dar kam nors tai yra buve?
Amase parašė:
Sveikutes,
Istorija tokia kad 05 dieną buvau pas gine ir ji patikino manė kad sprendžiant iš …
Taip, sureikšminat. Pasidarykit NT, porą dienų prieš numatomas mm.
Neriss parašė:
Sveikos,
Su implantaciniu kraujavimu dažniausiai pamaudžia pilvą. Bet implantacinis kraujavimas yra labiau išimtis, nei požymis. 😊 Kadangi pateplioti gali ne tik dėl implantavimosi, bet ir kitų priežasčių.
Saulyte77 parašė:
Sveikos, merginos, prašau pagalbos. Ar matote ir Jūs teigiamą testą ar tik aš?
Matosi ❤️
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai