Julya69 parašė:
o geras;) tai galima nepirkti NT , o vadovautis OT![]()
Galima
yra cia forumas : ovuliacijos testas teigiamas - kodel?
Julya69 parašė:
o geras;) tai galima nepirkti NT , o vadovautis OT![]()
Galima
yra cia forumas : ovuliacijos testas teigiamas - kodel?
mormor parašė:
Kiek anksciau dariausi tai nei baltos juosteles nebudavo. Mano testai buvo geri, ir juose pamatyt kazka neimanoma. Veliau dariausi papigius is lietuvos tai jie r…
bet ziauriai greitai istikro jums parode, - bet tai svarbiausiai parode;) labai uz jus dziaugiuosi;)
Julya69 parašė:
ti man irgi sausio 4-5-6 nzn (nes truputi buvo ciklas sutrikes bet panasiai kaip jums). tai vat nzn gal pramus anksciau savaite........gal vel kas su ciklu negerai …
O kiek laiko bandote? Gal pasirodykit gydytojui?
mormor parašė:
Taip![]()
nu nesamonė kažkokia, jums 10-12cd anksčiausiai ov galėjo būti
Julya69 parašė:
bet ziauriai greitai istikro jums parode, - bet tai svarbiausiai parode;) labai uz jus dziaugiuosi;)
Aciu labai labai
mano pirmagimis gimes 2013 liepos 27
butu reikėje ir anksciau, nrt norejau isidarbinti, o tai dirbau metus nelegaliai blem... Tai įdarbino tik birzely. Nors cia kad ir pastojus isidarbini dar speji gauti dekreta, nes kazkaip skaiciuoja valandas kiek isdirbi per paskutinius 3 menesius. Idomu kaip reiktu sefui pasakyti. Vienintele kuri kalbuosi uz visus mus su juo angliskai. Ir siaip daug labai dirbu. Manau neapsidziaugs tikrai. Bet nesakysiu kol pilvo nesimatys. Nors ta pilva ir siaip turiu
mormor parašė:
O kiek laiko bandote? Gal pasirodykit gydytojui?
man lapkriti pabego zirniukas tiesiog....tai va del to gal. (lapkricio 4 turejo but mm....neprasidejo.padariau testa - teiiamas, II ryskias rode, - padariau HCG tyrimus - viskas ok rode virs 20, tada dar padariau NT - blankt pradejo...padariau HCG - mazejo iki 8.......tada lapkricio 9 diena prasidejo mm). Nera taip kad mes gaudome vaisingas dienas ir planuojame.......tiesiog na kaip bus taip....dar su vyru tik kelis men pazystami ir susituoke neseniai;) aisku, man 31 m jam 39.....bet tai na kadangi buvo uzsikabines - ir kadangi nera taip kad planuojam jau labai - manau nera priezasties begti tirtis pakolkas;)
mormor parašė:
Aciu labai labaimano pirmagimis gimes 2013 liepos 27
butu reikėje ir anksciau, nrt norejau isidarbinti, o tai dirbau metus nelegaliai blem... Tai įdarbino…
tai ir teisingai, darbuokites ir tiek
kai jau matysis pasakysite)
burburbur parašė:
nu nesamonė kažkokia, jums 10-12cd anksčiausiai ov galėjo būti![]()
Rašė kad baltas pagaliukas buvo, bandžiau paaiškint kad baltas nieko nereiškia, bet kad savo įsikandus tiesos, tai net nenoriu vargt ir nuotaikos gadint sau bei kitom
imaginary parašė:
Rašė kad baltas pagaliukas buvo, bandžiau paaiškint kad baltas nieko nereiškia, bet kad savo įsikandus tiesos, tai net nenoriu vargt ir nuotaikos gadint sau bei kit…
Nieko tokio, gal as ir klystu
svarbu kad db viskas ok
Julya69 parašė:
man lapkriti pabego zirniukas tiesiog....tai va del to gal. (lapkricio 4 turejo but mm....neprasidejo.padariau testa - teiiamas, II ryskias rode, - padariau HCG tyr…
Ech kaip gaila...
imaginary parašė:
Rašė kad baltas pagaliukas buvo, bandžiau paaiškint kad baltas nieko nereiškia, bet kad savo įsikandus tiesos, tai net nenoriu vargt ir nuotaikos gadint sau bei kit…
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai