paryziete parašė:
pakitimu jau buvo rade pries kelis metus, po to lyg nieko (bet tyrimai buvo daryti ne i terpe..todel buvo netikslus), dabar jau tikrai yra ikivezine bukle - displaz…
Laikykites, viskas bus gerai ir jums, ir maziukui, pamatysit
Papasakosiu savo istorija trumpai. Pries 15 metu man nustate sunkia liga, kuri per pora-kelis metus priveda prie visisko fizinio neigalumo ir neigaliuju vezimelio. Netrukus po diagnozes nustatymo pastojau ir buklei paumejus is gydytojos isgirdau gana primygtini pasiulyma darytis aborta (po siai dienai puikiai pamenu, nes buvau siaubingai sokiruota tokiu pasiulymu 3 nestumo menesyje), mat nestumas gali pakenkti ligai, gali labai pablogeti ir visa kita. As net neturejau tokios minties ir saugojau savo maziuka kiek imanydama, ligoninej guledama neleidau leisti man jokiu vaistu, neleidau taikyti jokiu galinciu pakenkti nestumui kitu gydymo budu. Rezultate - mano pirmagimiui 13 metu, dar ir antraji stebukla pasigimdziau, o liga kazkur traukesi ir atsitrauke, gal kazkada gyvenime dar islys, bet siuo metu jauciuosi sveika ir planuoju treciaji. Gydytojai nesupranta, kas cia per pasveikimas, mat liga yra nepagydoma, bet stebuklu gyvenime yra begales. Niekada gyvenime nesigailejau, kad gimdziau. Isvis jei tada buciau negimdziusi, buciau seriama vaistais, prie kuriu pastoti draudziama, ir po siai dienai netureciau nei vieno vaiko. Nesakau, kad jusu istorija gali buti tokia pati, bet viska reikia labai gerai apsvarstyti pries darant kazkokius drastiskus zingsnius