2018.09.10 18:34 (prieš 7 m.)
cherry_ parašė:
na reikia daugiau man skaityti, nes kaip suprantu turi buti min 10-12 dienu tarp O ir mmm? mano ciklas apie 28dienas.
Nea. Liuteine faze neturi buti trumpesne nei 12d kad ir taip mediku sakoma pastoti sudetinga. Paprastai liuteine faze (tai antra ciklo faze nuo ovuliacijos iki mmm) buna 14-16 ar net daugiau dienu. Bet paprastai 14-16.
Tai pvz jeigu jum ovuliacija ivyks 20ciklo diena, o mmm ateis 34ciklo diena jusu liuteine faze ideali. Jeigu ov ivyksta 20ciklo diena o mmm ateina 30pvz diena liuteine faze per trumpa.
Jus ov sekate tik testais? Bkt? Isskyros? Echoskopija? Nes jeigu tik testais pvz man visi tie zali tai isvis vejus rodydavo, nors zinau kad ov vykdavo, nes pastoviai dariau echo pas gine, o jie ov neparodydavo del to kad ne itin jautrus. As ov au testais pagaunu tik su 10miu ir pradzioj teatus darydavau ryte su rytiniu slapimu, gerokai po pietu, ir vakare. Nes mano LH banga labai staigi, bet trumpa. Pvz vakare neigiamas, ryte degantis teigiamas, po pietu jau neigiamas. Tai jeigu buciau dariusis tik viena karta po pietu ar ne, buciau teigiamo net nepagavusi testo.
Siulau pasizaisti daugiau su testais, su testu jautrumais ir tt. Nes trumpa liuteine faze laaaabai retas reiskinys, tai dazniausiai tiksliai neapskaiciuota ov.
Buvo viena cia pas mus mergina kurios liuteine faze tik 7d va ten tai tikrai, nes su gydytojais bando ja isilginti.