L.A.P.Ė. parašė:
Nevietinio?
Ką turite imenyje?
L.A.P.Ė. parašė:
Nevietinio?
Ką turite imenyje?
B.I.T.Ė. parašė:
Taip. 4ta savaitė yra 3 sav + kažkiek dienų.
Pvz. Man dabar 36sav +1d. Ir tai yra 37 savaitė. 🙂
Parasyk zodiskai, trisdiasimt septinta manau bus aiskiau🙂
Boruziukas parašė:
Ką turite imenyje?
Jau nieko🙂
L.A.P.Ė. parašė:
Parasyk zodiskai, trisdiasimt septinta manau bus aiskiau🙂
Tai kitaip neįmanoma suprast. Yra 37 savaitĖ ir 37 savaitĖS. Kas yra du skirtingi dalykai 😂
Moterys, nurimkit. Antra diena jau tikrai nusibodo ta pati skaityti. Yra visokiu istoriju ir vienos tiesos tikrai nera. Kad jus turit savo nuomone, tai nereiskia, kad tai yra faktas. Maciau savo drauges echo foto, kurioje aiskiai matesi juodas taskiukas, o nestumo laikas 4w2d. Kad jus nematet ir nesusiduret su tokiom istorijom, tai nereiskia, kad to nera ir negali buti.
B.I.T.Ė. parašė:
Taip. 4ta savaitė yra 3 sav + kažkiek dienų.
Pvz. Man dabar 36sav +1d. Ir tai yra 37 savaitė. 🙂
VA! čia mes su jumis skirtingai skaičiuojam. TD skaičiuoja taip kaip jūs. Bet man visi ginekologai dienas numeta ir skaičiuoja tik sav. Nesivystantis buvo parašytas visuose išrašuose 12 sav. Nors realiai 12+3. Nors galima sakyti ėjo trylikta savaitė. Kiek pasakydavau terminą pagal td tiek taisydavo, kad savaičių tiek kiek jų yra pilnų
Agnum parašė:
VA! čia mes su jumis skirtingai skaičiuojam. TD skaičiuoja taip kaip jūs. Bet man visi ginekologai dienas numeta ir skaičiuoja tik sav. Nesivystantis buvo parašytas…
Tai juk jau sakiau šiandien, kad mūsų savaičių interpretacijos skiriasi🙂
B.I.T.Ė. parašė:
Tai kitaip neįmanoma suprast. Yra 37 savaitĖ ir 37 savaitĖS. Kas yra du skirtingi dalykai 😂
Tingiu tingeti😂
L.A.P.Ė. parašė:
Tingiu tingeti😂
O aš tingiu pasidaryti kavos 😅
Agnum parašė:
TAIP, bet ar tai keičia faktą, kad tai 4 savaitė?![]()
tevu dazelio skaiciuokle rodo einama savaite
pvz -man rodo 11sav
bet realiai yra 10+5sav
o tai labai daug kuom skyres
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai