Paaa123 parašė:
Paskutinės mėnesines buvo Rugsėjo 13d Šį mėnesi nepasirodo vis dar jau apie savaite maudžia pilva. Jau gal verta darytis testa ? Jau turėtu rodyti ar laukiuosi ?
…
oj tai darykit jau!
Paaa123 parašė:
Paskutinės mėnesines buvo Rugsėjo 13d Šį mėnesi nepasirodo vis dar jau apie savaite maudžia pilva. Jau gal verta darytis testa ? Jau turėtu rodyti ar laukiuosi ?
…
oj tai darykit jau!
koko_shanel parašė:
oj tai darykit jau!
Lekiu pirkti testa ! 🙌😅
Monika22l parašė:
žinoma darykitės testą, jeigu ir mm vėluoja jau, ir maudimą jaučiate😅
Tuomet lekiu į parduotuve 😅
Lauritele parašė:
Sveika,
Oj laukiame kartu !!! 😍😍 būtinai pasidalinkit kaip sekėsi ir (įsidėkit įklotėlį) 🤭
Aš užsirašiau trečiadienį eisiu pas gine ,paprašysiu siuntimo ,kad galėčiau keliauti į klinikas ir rmc.. o nuo ryt pradesiu ov testukus gadint ryt 10 cd ☺️
Skakaksk parašė:
ką manot?
Manau teigiamas, pamėginčiau rytoj jautresnį pakartoti ☺️
Barbora1 parašė:
Užjaučiu..tikrai ilgai jau planuojate.. o prieš mm, jom atėjus pas mane irgi tokie jausmai. Nieko nenoriu, niekas man neįdomu, prireikia 2-3 d, kad vėl galėčiau nor…
Ačiū 🤍 Taip, siūlo pagalbinį, pradžioje stumuliacija, tada IUI ir IVF. Kiekvieną procedūra rekomenduoja, pusę metų bandyti darytis (na čia išskyrus IVF), nemanau, kad taip ilgai būsiu ant stimuliacijų ir IUI pabandysiu kelis kartus, bet tikrai ne po pusę metų. Kažkaip didelio tikėjimo šių procedūrų sėkme nėra pas mane.
Florencia parašė:
Man emociškai padėjo žengimas į ivf kelią.
Bet pirmiausia vis tiek tikriausiai ir kitas pagalbines primones praėjote ar ne?
MamytėD parašė:
Patikėkit taip jaustis yra normalu... 😪 Apkabinu jus ir linkiu stebuklo ❤️
Ačiū 🤍
Dar pagalbos jūsų paprašysiu. Ciklas mano buvo 26 dienos, šį mėnesį buvo 28d. prieš stimuliacija gydytoja sakė ateiti 9-12cd, tai dabar kadangi vėlavo nieko nebesuprantu 😣 Laukiu skambučio, dėl vizito perkėlimo tai nežinau ką daryti, bent dviem dienom tada pavėlinti vizitą ar daugiau pavėlinti, nes ir šis ciklas gali būti ilgesnis jau. Susimaišiau ir taip sudėtingai čia viskas ir tas ciklas pavedė ne laiku.
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai