BusKaipBus11 parašė:
GailaBet svarbiausia geras nusiteikimas ❤️
O galiu paklausti kokio jus amziaus? ☺️
Kiek jums ?
BusKaipBus11 parašė:
Kiek jums ?
Rožyte24 parašė:
Aš![]()
Oo tai fainai😇 gerai ten užsipirkau🤣 nes šitas ciklas kažkoks kitoks buvo tai chat gpt teko klaust tai nežinau kaip čia bus matysim 😁 iki kitos savaitės vidurio reiks mylėtis kas antra diena ir žiūrėt kas bus😆😆
Lelyte93 parašė:
Mano laukimo valandos kraujo atsakymo, turbūt bus ilgiausios iš galimų😀😀 Reik eit užsiiimti darbais😀😀 kad greičiau laikas prabėgtų![]()
O jūs šiaip darėtės HCG? Ar vaiduokliuką turite?
Noelėėė parašė:
Oo tai fainai😇 gerai ten užsipirkau🤣 nes šitas ciklas kažkoks kitoks buvo tai chat gpt teko klaust tai nežinau kaip čia bus matysim 😁 iki kitos savaitės vidurio rei…
Na mum nesigauna kas antrą , na bet šįkart ir prieš ov ir per mylavomes tai nu jeigu šįkart ne tai reiškiasi nelaikas
Rožyte24 parašė:
Na mum nesigauna kas antrą , na bet šįkart ir prieš ov ir per mylavomes tai nu jeigu šįkart ne tai reiškiasi nelaikas![]()
Aš tik sakau taip bet realiai irgi kaži kaip išeis kas 2 😀😀 tik tiek kad va paskutine savaite kita bus atostogu tai reikia pasinaudot nes po darbu tai tikrai mažai noro yra 😅😅
BusKaipBus11 parašė:
Visi cieli 37 suėjo liepos 2 d ,prie senučių jau 👵😄 o jums?
Jurintaaa parašė:
O jūs šiaip darėtės HCG? Ar vaiduokliuką turite?![]()
Aha,man irgi įdomu. Įdomu kiek šiaip kainuoja pasidaryt.
Noelėėė parašė:
Aha,man irgi įdomu. Įdomu kiek šiaip kainuoja pasidaryt.
Kainuoja tai apie 20e su kraujo paėmimu
Rožyte24 parašė:
Na mum nesigauna kas antrą , na bet šįkart ir prieš ov ir per mylavomes tai nu jeigu šįkart ne tai reiškiasi nelaikas![]()
Niekada nėra garantijos. Nes buvo taip, kas mes mylavomes pries, per ir po ir nieko 🤷🏻♀️ Taip, kad dabar kas antrą diena myluojames ir dar turim conceive plus lubrikanta, cb geriu. Matysim kaip šitas ciklas bus su visu paketu priemoniu 😁 Aš optimistė, vyras realistas, bet bus kaip bus 🤭
13 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai