Nainaa parašė:
Labas vakaras,merginos. 13 dpo pagal programėlę,nes testais nesekiau,tai galimai realiai skiriasi. Sakykit ar įžiūrit ? 🫣
Matosi! Sveikinimai🤎
Nainaa parašė:
Labas vakaras,merginos. 13 dpo pagal programėlę,nes testais nesekiau,tai galimai realiai skiriasi. Sakykit ar įžiūrit ? 🫣
Matosi! Sveikinimai🤎
BusKaipBus11 parašė:
As irgi labai laukiu visu merginu teigiamu nt, jei buciau gandriukas visoms pamesciau po kudikeli 🥰🤭
Kaip faina ačiū
Nainaa parašė:
Tikrai įžiūrim
Giedrė. parašė:
O mano kažkur belekaip toli. Galvoju, jei nebūna ov tą mėnesį, ar ryškėja testai?![]()
Man ir gi idomu🤔
Nainaa parašė:
Ačiū merginos, ryt ryte kartosiu. Šiandien ryte dariausi,dar neigiamą rodė,aišku testas nėra jautrus. Galvojau nepirksiu NT daugiau,bet kažkokia nuojauta visgi nuga…
Įmeskit ir ryt ryte, lauksim
Giedrė. parašė:
O mano kažkur belekaip toli. Galvoju, jei nebūna ov tą mėnesį, ar ryškėja testai?![]()
Būna tikrai tokių atvejų 🤷♀️ man prieš mėn gera buvo testai rodė piką, ir kaip tik po galimos ov turėjau vizitą pas ginė ,sakė ov nevyko 🤷♀️
Nainaa parašė:
Ačiū merginos, ryt ryte kartosiu. Šiandien ryte dariausi,dar neigiamą rodė,aišku testas nėra jautrus. Galvojau nepirksiu NT daugiau,bet kažkokia nuojauta visgi nuga…
Tylus sveikinimai🤗 lauksim ryskejancio testuko🥰
Lainė123 parašė:
įdomu šie vitaminai tikrai tokie geri ar reklaminis triukas, nes žiūriu visos grįžusios iš ginės geria juosaš jau antrą dėžutę pradėjau, bet buvo tarpas po mm, …
Kai pamaciau, kad ji pakele reklamini lapeli su sitais papildais, tokia pat mintis aplanke 😀 gal koks naujas marketingas groja 😀
12 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai