Svajokle321 parašė:
Sveikos,as jau pradėjau gaudyt ovuliacija bet dar truksta iki piko nemazai kaip matau ,tuo paciu mėtesi vinioj testeros nt testas aj nu ir tą pasidariau nezinau…
Nu geras 😞
Svajokle321 parašė:
Sveikos,as jau pradėjau gaudyt ovuliacija bet dar truksta iki piko nemazai kaip matau ,tuo paciu mėtesi vinioj testeros nt testas aj nu ir tą pasidariau nezinau…
Nu geras 😞
Rožynė parašė:
Nu geras 😞
Jo tai cia kazkada ju uzsipirkau nežinodama dar apie juos kokie jie melageliai😅 tai cia kazkuri cikla ,jau dariausi kaip buvo dpo normaliai ir irgi metė tokius net ryskesnį, tada buvo suteikę nemaza viltį bet deja nieko nebuvo, ir dabar kazkaip is smalsumo galvoju paziuret tiesiog ant durniaus kaip sako nu ir va tikrai ne pastojus o vistiek meta tokius🙊 labai proe neptikimu bus priskirti man jie testera🙃😄
Svajokle321 parašė:
Jo tai cia kazkada ju uzsipirkau nežinodama dar apie juos kokie jie melageliai😅 tai cia kazkuri cikla ,jau dariausi kaip buvo dpo normaliai ir irgi metė tokius net…
As tai uk daugiau clearblue neperku brangus ir irgi meta be reikalo , bent man du paskutinius kartus .
Rožynė parašė:
As tai uk daugiau clearblue neperku brangus ir irgi meta be reikalo , bent man du paskutinius kartus .
Nuu o dar tai brangus, mano tai sitei piguciai
Asturiusave parašė:
Tai įdomu kurie tikrai patikimi 🙄 jaučiu liksiu prie clear choise.Aj dar iš sheino kažkokius užsiskiau,pabandysiu šį mėnesį.
As irgi clear choise seip perku nes ir kaina gera ir jautrumo gero ,bet ir tie jau suprasteja, kaip kada uztaikai,kartais irgi meta šeselius, bet ne tokius ryskius kaip sie,tai tie geresni man nes sie tai isvis net ta juostele su roziniu tokiu pigmentu 😅🙊
Svajokle321 parašė:
O tie testai nesusiliete? Nes gali ir nuo ov testo nusidazyti, jei salia sudejot
BusKaipBus11 parašė:
O tie testai nesusiliete? Nes gali ir nuo ov testo nusidazyti, jei salia sudejot
Ne ,tikrai nebuvo susilietę🙂
Asturiusave parašė:
O tai gal tikrai laukiatės?![]()
Kad nea,esu neseniai po menesiniu ,dabar man 10 ciklo diena, gaudau ovuliacija nes buna ankstyva pas mane ji, dazniausiai pagaunu 11-12 ciklo diena🙂 o sie nt tikrai melagiukai pasirodo tikrai ir dar kokie, jau tada cc geresni
10 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai