Melynoji parašė:
Tie ali testai tai 🙈 man beveik visada jie kazka rodydavo 😅 tik kad kai melavo taip tokia pilkoka ta juostele, siandien pvz tai grazi rausva.
Man ali taip ryskiai nerodo 🤭
Melynoji parašė:
Tie ali testai tai 🙈 man beveik visada jie kazka rodydavo 😅 tik kad kai melavo taip tokia pilkoka ta juostele, siandien pvz tai grazi rausva.
Man ali taip ryskiai nerodo 🤭
Beje, kai pirma vaika planavom, tai atsimenu pasidariau testa, rode nebloga vaiduokli ir nepamenu ar dariau daugiau testu
man atrode, nu va jau faktas nescia ir vsio, galiu ruostis
Pernai kai buvo nesivystantis, tai buvo nu sioks toks šokas, kaip cia taip gali but. Maniau vyresniam amziuj bus sunku pastot. Bet kad realiai ne pastot sunku, o sekmingai but nesciai bus, net minciu neturejau. Isvis kad persileidimai gan daznas dalykas, niekad nezinojau, aplinkoj tokiu atveju nebuvo, ir nieks anksciau viesai apie tokius dalykus nekalbedavo. Kai gyd pasake, kad realiai kas trecias nestumas pasauly baigias persileidimu
tai esme, ka norejau pasakyt, kad kurios dar nesulauke dvieju bruksniuku, tai zinokit cia tu 3-4sav nestumai pas kitas dar mazai ka reiskia. As grupe seku nuo pernai rudens, tai tokiu pastojusius ir deja neilgam, ir vel bandanciu, daugybe 🫣
RauDonoji parašė:
Jo jo, ov tapačią dieną, tiek kad mano ciklas įprastai bent paskutinius mėnėsius trunka 23-24
kaip šiandien jauties?
Nepasiduodanti parašė:
Oi merginos kaip aš dabar gyvėnu. Žvengiu vien pagalvojus. Reiktu kiekvienai tqi patirt,kad pradėtu vertint paprastus dalykus. Oi kaip gyvent be virtuvės. Šaldytuva…
O mes vasarai beveik visada išsikeliam į sodybą gyvent ,tai taip ir gyvenam 😆 prausiames pirtelei, indus plaunam irgi 😆 tiesa siemet indaplove pasistatėm 😅 užsiauginam daržovių,uogų su metais ir daržai didėja tai darbo nemažai 😁 vaikštom basi ,purvini ir be galo laimingi 😍
Aišku pasiilgstam civilizacijos tai grįžtam į miestą 🤭
Melynoji parašė:
Beje, kai pirma vaika planavom, tai atsimenu pasidariau testa, rode nebloga vaiduokli ir nepamenu ar dariau daugiau testuman atrode, nu va jau faktas nescia ir …
ko jūs taip iškart su pesimizmu
LadyBubu parašė:
Blemba geriau ali testais tada nežaist, nes čia tiek vilties prisivaryt galima 🤭😁
Nu as buvau prisisiuntus urmu
gal kokia 30 😅 tai ir gadinau vis. Buvo ir tusciu, bet dazniausiai vaiduokliaudavo. Ikeksiu paskui sio ryto, kai nemeluoja, bet ir ruzavumas visai kitas. Paskutini jau panaudojau, ramu, nereiks ismest 😁
Lainė123 parašė:
ko jūs taip iškart su pesimizmu
Na as taip su realizmu labiau norejau 🫣
Melynoji parašė:
Na as taip su realizmu labiau norejau 🫣![]()
Labai niūriai jūsų realizmas nuteikė visas nėščias
o ir nenėščias vargu ar paguodė
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai