Lainė123 parašė:
kaip ir aš ryt galėčiau, bet kaip iškentėt nepasidarius![]()
A kam kankintis 🤭
Lainė123 parašė:
kaip ir aš ryt galėčiau, bet kaip iškentėt nepasidarius![]()
A kam kankintis 🤭
Oi merginos kaip aš dabar gyvėnu. Žvengiu vien pagalvojus. Reiktu kiekvienai tqi patirt,kad pradėtu vertint paprastus dalykus. Oi kaip gyvent be virtuvės. Šaldytuvas ir dujinė pirmam aukšte, vanduo ir indai rusy,kitai daiktai antram aukšte. Va ant kavos staliuko koaišinius šalti arščiam pjaustau,o indus plaunu lauke,šale šiltnamio. Romantika 🤣🤣🤣
Sveikos, merginos, šiandien buvau pas ginę profilaktinei apžiūrai. Vasarį turėjau nesivystantį nėštumą (antrą), medikamentais šalinau ir pan. po to viskas iškart atsistatė į savo vietą, buvo švaru, ciklas susitvarkė. Šiandien rado polipus. Sako, kad labai maži, apie 4mm, ir sakė neturi jokios įtakos pastojimui ir pan. Ar kas nors turėjot ir ar nereikėjo tokių šalinti? Pati neturėjau niekada, pirmas kartas
Melynoji parašė:
Tie ali testai tai 🙈 man beveik visada jie kazka rodydavo 😅 tik kad kai melavo taip tokia pilkoka ta juostele, siandien pvz tai grazi rausva.
Blemba geriau ali testais tada nežaist, nes čia tiek vilties prisivaryt galima 🤭😁
Lainė123 parašė:
Norėjau klaust, kur dingus mano ov kolegė 😃 pala, pas mus panašiai ov buvo, man mm tai 06 01 numatomos
Jo jo, ov tapačią dieną, tiek kad mano ciklas įprastai bent paskutinius mėnėsius trunka 23-24
simmuuttee parašė:
Sveikos, merginos, šiandien buvau pas ginę profilaktinei apžiūrai. Vasarį turėjau nesivystantį nėštumą (antrą), medikamentais šalinau ir pan. po to viskas iškart a…
Labuka. Aš polypo neturėjau,bet turėjau miomą,virš 1 cm, bet pastot netrukdė ir po pastojimo savaime išnyko 🙂
LadyBubu parašė:
Koks skirtumas tarp jūsų?![]()
man 33, jam 29
nu 4 metai, nes neužkalnų 30metį jo švęsim
Melynoji parašė:
Tie ali testai tai 🙈 man beveik visada jie kazka rodydavo 😅 tik kad kai melavo taip tokia pilkoka ta juostele, siandien pvz tai grazi rausva.
Manęs nėra apgavę, žinoma kai laukiaus atrodė, kad apgavo, tai ir su vandeniu bandžiau juos daryt, su vandeniu nerode nieko😀
Nepasiduodanti parašė:
Labuka. Aš polypo neturėjau,bet turėjau miomą,virš 1 cm, bet pastot netrukdė ir po pastojimo savaime išnyko 🙂
Ačiū, man jau taip atsibodo tie visi ginekologiniai reikalai ir tyrimai, kad atrodo tikrai tuoj bus priimtas sprendimas gyvent be vaikų
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai