Babydust parašė:
Livsane nieko nerodo, tai manau jau iškrentu šį ciklą, mm 29d, tai jau turėtų ryškėti, jei kažkas yra
Na nebutinai, man mm ir 29. Tai dabar testuka gadinsiu pirmadieni ir bus aisku kas ir kaip
Babydust parašė:
Livsane nieko nerodo, tai manau jau iškrentu šį ciklą, mm 29d, tai jau turėtų ryškėti, jei kažkas yra
Na nebutinai, man mm ir 29. Tai dabar testuka gadinsiu pirmadieni ir bus aisku kas ir kaip
Maniosime parašė:
Aš matau antrą neryškią juostelę 🫣
Vyras sako vėl pasidaryti facelle pažiūrėti ar ryškėja, nes tada matė vaiduokliuką, bet aš neįsivaizduoju ką daryti 😂 Nes livsane nu nieko nematau kažkaip
Babydust parašė:
Vyras sako vėl pasidaryti facelle pažiūrėti ar ryškėja, nes tada matė vaiduokliuką, bet aš neįsivaizduoju ką daryti 😂 Nes livsane nu nieko nematau kažkaip…
Pasidaryk, mum daugumai jau reikia testus gadinti, reikia paskatinimo ir teigiamo nt 🤭🤩
Indriukas777 parašė:
Pasidaryk, mum daugumai jau reikia testus gadinti, reikia paskatinimo ir teigiamo nt 🤭🤩
O kada jums mm ? Ar jau darete testa?
Nepasiduodanti parašė:
Merginos tima greitas klausymėlis. Kadq prasideda keutinės,spenelių skausmai? Prieš ov ,per ar po jos?
Man šį ciklą nebuvo krutinės skausmų visai, va dabar jau nt testas rodo teigiama, bet vis dar nera jokiu skausmų nei krutinės nei speneliu. Viena naktį buvo toks kaitimo jausnas, lyg kaistų, bet paskui praejo ir viskas 😊 kiekvienam individualiai manau ☺️
Nepasiduodanti parašė:
Merginos tima greitas klausymėlis. Kadq prasideda keutinės,spenelių skausmai? Prieš ov ,per ar po jos?
Man kartais skauda po ov, bet ne visada
Sandra988888 parašė:
O kada jums mm ? Ar jau darete testa?
Man gegužės 1 nusimato. Testas kolkas baltas
Indriukas777 parašė:
Man kartais skauda po ov, bet ne visada
Manau mes visos esam labai individualios, šiandien kalbėjau su neštuke 5mėn, nieko nejautė išvis, kol mm ilgai nesirodė, nei krūtinė, nei pilvas 😊
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai