Catus parašė:
Su mazu rezervu ivf geriau daryti ne LT. Svarstykite tikuzsienio klinikas. Net su mazu amh ten pavyksta poroms.
Ačiū gal turite konkrečių patarimų kokioj vietoj? Ar su kompencacija irgi galima svetur?
Catus parašė:
Su mazu rezervu ivf geriau daryti ne LT. Svarstykite tikuzsienio klinikas. Net su mazu amh ten pavyksta poroms.
Ačiū gal turite konkrečių patarimų kokioj vietoj? Ar su kompencacija irgi galima svetur?
FoxLady parašė:
12 dpo, neigiamas, neber tikslo toliau testuotis si cikla![]()
Man taip pat. Kada laukiat menesiniu? Ir kuria dpo dazniausia prasideda jum?
Maniosime parašė:
O ne prieš implantaciją būna tas vadinamas BKT "dippas"? Aišku priklauso dar kokiu termometru matuojant ir kur, nes paprastu aš nepasitikėčiau 😄
Aš irgi esu girdėjusi, kad pakrenta temperatūra tada
GretaC parašė:
Šiandien 4dpo, pasimatavus bkt, aišku matavausi kada keliausi, gavosi kelių val skirtumas nei vakar, bet šiandien 36,4 .. nukrito. Tai jau vadinasi PRG mazeja ir la…
Galiu atsiusti savo bkt grafika. Man kilo palaipsniui oskart po ov. Gali kartais buti 1 dienos dipas i apacia bet iis neturi nukrist zemiau nei ten ciklo pradzioj pvz. Bet bendrai, dinamikoj yoesiog reiketu stebeti.
Lainė123 parašė:
aš manau, kad atsipalaiduokite ir tikėkitės IItik 4 d praėjo
![]()
Tai taip, dar visai mažai laiko, bet va kai pasimatavau biski ant žemės nusileidau 😃
Maniosime parašė:
O ne prieš implantaciją būna tas vadinamas BKT "dippas"? Aišku priklauso dar kokiu termometru matuojant ir kur, nes paprastu aš nepasitikėčiau 😄
Matuojuos tuo tinkamu, guminiu galiuku, makstyje, tik jis rodo ,0 skaiciu, bet kai pakyla as aiskiai matau kad pakilus, nes pas mane pakildavo beveik iki 37, kartais ir 37 budavo.
Nezinau ar as nespejau įsidėt jo laiku ir supypsėjo anksčiau laiko ar kas, beliks rytojaus palaukt
Laukiugandro parašė:
Galiu atsiusti savo bkt grafika. Man kilo palaipsniui oskart po ov. Gali kartais buti 1 dienos dipas i apacia bet iis neturi nukrist zemiau nei ten ciklo pradzioj p…
Aciu, supratau, siektiek ramiau dabar, kad cia normalu , nes pirma mintis nepasisekė 😃
LadyBubu parašė:
Latvija Ryga, Turkija renkasi moterys. Paskaitykite ivf uzsienyje temas arba ivf temoje uzklauskite - ten daugiau patars jums. Bet labai labai nuosirdus patarimas su mazu amh su LT klinikomis net neprasideti. Per mazai patirties lietuviai turi, o Jums kiekvienas folikulas brangus.
Papildau: kompensacija galima gauti pateikus ligoniu kasoms visus dokumentus. Bet geriau paskambinti pasiklausti tiesiai i TLK.
Giedrė. parašė:
O testeros daugiau neturite?
Neturiu, itariu reikia laukti mm
Bet dar tik 4dpo prasidejo, dar negreit turetu ta implantacija vykti, jeigu isvis ji įvyks.
Ta temperatura man aplamai juokinga, nes su tokia nelabai gyvenime esu buvus 😄 speju kad tiesiog nespėjau įsidėt bijodama pajudėt, ir maziau laiko matavo, todėl nespėjo aukštesnės parodyt 😃
GretaC parašė:
Šiandien 4dpo, pasimatavus bkt, aišku matavausi kada keliausi, gavosi kelių val skirtumas nei vakar, bet šiandien 36,4 .. nukrito. Tai jau vadinasi PRG mazeja ir la…
Man tqi su ta bkt tai kosmosas. Ta prasme labai dqug niuansų,kad galėtum vertunt rezultatus. Todėl nesiveliu į tai,nes hyvenime ne viskas taip paprasta. Kaip vakar kažkas čia rašė,kol neatėjo mm,viltis neprarasta. O iki jų dar labai daug. Tai užsimetam pozityvo ir laukiam. Mum abiem šį ciklą viskas labai panašu,tai palaikysim viena kitą 🙂
4 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai