Vakavaka parašė:
Merginos, atrodo, kad paryškėjo per parą?![]()
1. Vakar ryto CC
Koks grožis 🥰
Vakavaka parašė:
Merginos, atrodo, kad paryškėjo per parą?![]()
1. Vakar ryto CC
Koks grožis 🥰
Lainė123 parašė:
Mano šiandien rytinis jau ryškesnis, tai tikiu, kad ov ateina 😍 su myliukais jau startuota, būtų gerai šiandien ir ryt, įdomu kaip draugas pajėgs 😂
O man vakar atrodo jau toks prie pat piko ir vakare devintą h vakare pasidariau ir nublankes buvo, šiandien dar nesitestavau.
Abigaile parašė:
Sveikos, man siandien menesines turi buti, bet kol kas niekoovuliacijos nepagavome, tai manau šansų nėra.
O gal visgi pagavot? 🙂 Tik dar nežinot. Telieka laukt 🙂 arba gadint NT 🙂
madama00sq parašė:
O man vakar atrodo jau toks prie pat piko ir vakare devintą h vakare pasidariau ir nublankes buvo, šiandien dar nesitestavau.
Ikelkit foto. Labai spagu akis paganyt 🙂
Nepasiduodanti parašė:
O gal visgi pagavot? 🙂 Tik dar nežinot. Telieka laukt 🙂 arba gadint NT 🙂
Kad kai buvau pas ginekologe, minejo, kad ovuliacija jau ivykusi. O iki jos jokiu nesaugiu santykiu neturejome, tik po to 😂
Nepasiduodanti parašė:
Labas rytas merginos 🙂 Na kaip jūs šiandien? 🙂
Labas rytas, šiandien jau keistai aš 😄 livsane tuščias, kažkaip ir nuotaika nebe tokia 😄 nervina kai ta ov neaišku kada įvyko, pagal ChatGPT šiandien 9dpo 😄 pagal programėlę 6dpo, bet kaip nervina, kad neaišku ar pavyko anksčiau ovuliuot ar ne 🙅🏼♀️ nebenoriu nei testų daryt nei sekt 😄 šiandien aš nervuota 😂 o kaip jūs?
Maniosime parašė:
Labas rytas, šiandien jau keistai aš 😄 livsane tuščias, kažkaip ir nuotaika nebe tokia 😄 nervina kai ta ov neaišku kada įvyko, pagal ChatGPT šiandien 9dpo 😄 pagal p…
Net jei būtumėt pagave ov,neaišku pavyko ar ne. Tad lieka laukt 🙂
Lucky. parašė:
Labas rytas, rytinis viršuje.
Nusprendžiau, dėl šventos ramybės dar kraujo tyrimą pasidaryti..
I think tou got Lucky!:))
22 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai