2025.05.16 10:30 (prieš 1 m.)
Nepasiduodanti parašė:
Nu tu duodi. Šiaip išsiblaškius ar hormonai veikia? 😃
Gavau uzvakar, kaip dirbau, tai tądien prastai jaučiausi dėl to skrandžio ir pykinimo, pamiršau po darbo uzsiregistruot nes velai gryzau, vakar irgi užsiknisus papildomai važinėjau dariau manikiūrus ir pedikiūrus, namie 21:40 parsiradau tai jau Registratura nedirbo😄 visai ne tas galvoj buvo per darbus. O kokia nervuota vakar buvau kai gryzau, kad valgyt nieko nebuvo, pats rūkytos žuvies privalgė, o kad aš be nieko nepagalvojo, tai paprašiau vyro iškept bent sumuštinių, nes as belekaip pavargus ir norėjau dar išsimaudyt, tai gulejo ilgai, kol susiradau ir pasisildziau ta šaldyta cebureka ir nuėjau į dušą 😤 vonioj gražinuosi ir negirdžiu kad virtuvėj kas būtų, o aš tokia alkana po dienos, galvojau grysiu į lovą ir nu tikrai kažką jam pasakysiu, kad visai jam nerūpiu ir nesugeba nei sumuštinio padaryt🤬 bet parėjau iš dušo, tai iškepęs jau buvo, tik aš negirdėjau 😆🙈😇😇
Ką tik užsiregistravau birzelio 4d 🥳, tikiuosi jei ateis mm gegužės 25-26, tai busiu jau prasirgus, nueisiu tiesiog patikrai. O jei mazu užkibs ir nepasirodys mm , tai nuo ov ~4 sav tikriausiai nk nematytu dar , bet geriau nueit anksciau nei atidėlioti