Labas rytas,
Kaip sekasi visoms?
Labas rytas, man tai taip pat nieko naujo, namuose vis dar tupiu ir pilveli auginu
kazkaip jis man anksti pradejo lysti, jau nenuslepsiu nuo nieko, kad nesilaukiu
iki siol dar nelabai kam pasakojom apie nestuma, tik artimiausi draugai ir seima zinojo, bet jau manau tuoj pasipils klausimu lavina, nes jau aiskiai matosi, kad ne viena as
kaip tu Vieva laikaisi, kaip tavo mazoji?
crazy parašė:
Labas rytas, man tai taip pat nieko naujo, namuose vis dar tupiu ir pilveli auginukazkaip jis man anksti pradejo lysti, jau nenuslepsiu nuo nieko, kad nesilaukiu
iki siol dar nelabai kam pasakojom apie nestuma, tik artimiausi draugai ir seima zinojo, bet jau manau tuoj pasipils klausimu lavina, nes jau aiskiai matosi, kad ne viena as
kaip tu Vieva laikaisi, kaip tavo mazoji?
![]()
Jau matosi?
Kaip smagu...
Mes tai gerai gyvenam. Su draugais balandį skrisim į Alkiantę, tai reik paklausti daktarės ar Rusnei galima, ar nepakenks, nes jai bus 11 mėnesių tuo metu...
Vieva parašė:
Jau matosi?Kaip smagu...
![]()
Mes tai gerai gyvenam. Su draugais balandį skrisim į Alkiantę, tai reik paklausti daktarės ar Rusnei galima, ar nepakenks, nes jai bus 11 mėnesių tuo metu...
Na jau jo zinok, gal daugiau nuo to, kad pilva vis dar pucia, bet matosi tikrai jau ne kaip uzvalgiusios pilvas, o kaip nestukes
jau ir is aplinkiniu sake, kad matosi, liemuo visiskai dinges, kuris pas mane visad kudesnis buvo
o del keliones jum kaip fainai, net pavydziu baltu pavydu
tai manau, kad nepakenks, musu vieni draugai su 7men. mergyte skrido atostogauti ir viskas kuo puikiausiai buvo
as tai ir galvoju jei viskas bus gerai, leliukas sveikas tai butinai reikes kazkur vaziuoti atostogauti, kai jau pauges biski
crazy parašė:
Na jau jo zinok, gal daugiau nuo to, kad pilva vis dar pucia, bet matosi tikrai jau ne kaip uzvalgiusios pilvas, o kaip nestukesjau ir is aplinkiniu sake, kad matosi, liemuo visiskai dinges, kuris pas mane visad kudesnis buvo
![]()
o del keliones jum kaip fainai, net pavydziu baltu pavydutai manau, kad nepakenks, musu vieni draugai su 7men. mergyte skrido atostogauti ir viskas kuo puikiausiai buvo
as tai ir galvoju jei viskas bus gerai, leliukas sveikas tai butinai reikes kazkur vaziuoti atostogauti, kai jau pauges biski
![]()
Na važiuosim didelė chebra, 10 žmonių, penkios poros. Vieni ir bus su vaiku, dviem mėnesiais jaunesniu už Rusnę. Prie Alikantės netoli Valencija, tai sakėm išsinuomosim mašinas ir važiuosim pasidairyt. Aš šiaip esu buvusi Ispanijoje, bet aš tik Tossa de Mar ir Barselonoje buvusi, tai visai įdomu
plius ir noriu visada visur veštis Rusnę, kad plėstųsi jos akiratis. Kad jau nuo mažens kaip galima daugiau pamatytų...
Vieva parašė:
Na važiuosim didelė chebra, 10 žmonių, penkios poros. Vieni ir bus su vaiku, dviem mėnesiais jaunesniu už Rusnę. Prie Alikantės netoli Valencija, tai sakėm išsinuomosim mašinas ir važiuosim pasidairyt. Aš šiaip esu buvusi Ispanijoje, bet aš tik Tossa de Mar ir Barselonoje buvusi, tai visai įdomuplius ir noriu visada visur veštis Rusnę, kad plėstųsi jos akiratis. Kad jau nuo mažens kaip galima daugiau pamatytų...
![]()
Na tai smagi jum kelione nusimato su nemaza kompanija
Na as toj pusej visai nebuvus
noreciau dabar belekur, bet teks pakenteti
gerai, kad su vyru dar rugsejo menesi buvom isvaziave i Turkija dviese paatostogauti, buvo paskutines musu atostogos dviese
o kad veztis vaikucius tai as tik uz
crazy parašė:
Na tai smagi jum kelione nusimato su nemaza kompanijaNa as toj pusej visai nebuvus
noreciau dabar belekur, bet teks pakenteti
gerai, kad su vyru dar rugsejo menesi buvom isvaziave i Turkija dviese paatostogauti, buvo paskutines musu atostogos dviese
o kad veztis vaikucius tai as tik uz
![]()
Na taip, jau senokai kur išvažiavę su draugais kur buvom. Aš Rusnėje tiesa turiu namą ( yr tokia sala lietuvoje, netoli Šilutės) Tai organizuoju kiekvieną vasarą su draugais pasibuvimus ten
o šiaip kur va į užsienį jau seniai nevažiavom. Mes iš tos pusės buvę esam Italijoje, Graikijoje ir Ispanijoje. Norėčiau į kokią Kroatiją, bet nieks manęs neklauso
Vieva parašė:
Na taip, jau senokai kur išvažiavę su draugais kur buvom. Aš Rusnėje tiesa turiu namą ( yr tokia sala lietuvoje, netoli Šilutės) Tai organizuoju kiekvieną vasarą su draugais pasibuvimus teno šiaip kur va į užsienį jau seniai nevažiavom. Mes iš tos pusės buvę esam Italijoje, Graikijoje ir Ispanijoje. Norėčiau į kokią Kroatiją, bet nieks manęs neklauso
![]()
I Kroatija tai as ir noreciau, nes ir maciau draugu foto ir siaip kiek ziurejus internete, ten labai grazu
mes tai turejom vaziuoti vasari i austrija slidineti, bet teks vyra viena isleist, nes jam slidinejimas labai patinka, tai kazkaip jei as vaziuoti negaliu,tai nesinori ir jam uzdraust
bet sutarem uz tai, kad as ji isleidziu, mes vaziuosim tada visi trys veliau su leliuku kazkur, kur silta
crazy parašė:
I Kroatija tai as ir noreciau, nes ir maciau draugu foto ir siaip kiek ziurejus internete, ten labai grazumes tai turejom vaziuoti vasari i austrija slidineti, bet teks vyra viena isleist, nes jam slidinejimas labai patinka, tai kazkaip jei as vaziuoti negaliu,tai nesinori ir jam uzdraust
bet sutarem uz tai, kad as ji isleidziu, mes vaziuosim tada visi trys veliau su leliuku kazkur, kur silta
![]()
Mes tai varydavom į Slovakiją slidinėti
dabar kol Rusnei kokių 8 metų nebus, nevažiuosim. Be Rusnės važiuoti nenoriu. O dar jei po 3 metų dar turėsiu lelių, tai dar ilgiau neslidinėsim. Na bet visą laiką galim važiuoti, ten, kur šilta. Kai bus didesnę nusivešiu į Romą. Ten tai grožis..
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai