DMBM parašė:
Nu blema moterys :)) dab guliu ligoninej ryt laukia cp, jau buvau pamirsusi beveik viska, kas kaip, dabar skaitau ir vel tas baimes jausmas plusta![]()
Man irgi cp rytoj - ir nekantrauju, ir bijau, nors čia jau 3čias kartas man
Paprastai sveikimas po cezario pjūvio operacijos užtrunka 4-6 savaites, tačiau tai labai susiję su moters sveikatos būkle. Skaityti
visą straipsnįDMBM parašė:
Nu blema moterys :)) dab guliu ligoninej ryt laukia cp, jau buvau pamirsusi beveik viska, kas kaip, dabar skaitau ir vel tas baimes jausmas plusta![]()
Man irgi cp rytoj - ir nekantrauju, ir bijau, nors čia jau 3čias kartas man
rudaake1991 parašė:
Man irgi cp rytoj - ir nekantrauju, ir bijau, nors čia jau 3čias kartas man![]()
Sekmes!!! Man irgi laukia 3cp. Tik vasaros gale.... Irgi bijau , nors atrodo ne pirmas kartas.... Niekada nezinai kaip pavyks operacija....
Na va, turėjau vakar savo trečią cp
Viskas praėjo sklandžiai, spinalinę nejautrą padarė rezidentas, viskas pavyko puikiai jam.
Sakė randas labai gražiai sugijęs buvo, tai jei norėčiau ketvirto leliuko, tikėtina, kad dar galėčiau turėti, jei po šito sugis taip pat gražiai
Pirmos valandos.po operacijos sunkios buvo, labai pykino, vėmiau kelis kartus, sakė čia dėl morfino, kurį suleidžia į stuburą narkozei. Paskui gavau vaistų, pykinimas praėjo ir labai sparčiai atsigavinėjau. 10val buvo cp, 18val jau stojaus iš lovos, galėjau be pagalbos vaikščioti. Šiandien jaučiuosi dar geriau, kraujavimas minimalus, kaip per eilines mėnesines.
Tiesa, nuo skausmo vaistų leidžiamų gavau, tai labai puikiai nuima visus diskomfortus. Personalas klinikose puikus.
rudaake1991 parašė:
Na va, turėjau vakar savo trečią cpViskas praėjo sklandžiai, spinalinę nejautrą padarė rezidentas, viskas pavyko puikiai jam.
Sakė randas labai gražiai sugij…
Nu va kaip gerai🥰🥰 sveikinimai susilaukus vaikelio 🌹🌹🌹
rudaake1991 parašė:
Na va, turėjau vakar savo trečią cpViskas praėjo sklandžiai, spinalinę nejautrą padarė rezidentas, viskas pavyko puikiai jam.
Sakė randas labai gražiai sugij…
Sveikinimai. Prisiminiau morfiną, man taip patiko poveikis
Kinders parašė:
Sveiki qš šiuo metu antra para esu po cp duoda nuo skausma viska bet negelbsti. Bandau paeit brt sunku labai , nugaros neatlenkiu išvis.
O tvarsti nebande perklijuoti? Man del jo buvo didelis diskomfortas atsitiesti.
Kloja1993 parašė:
O tvarsti nebande perklijuoti? Man del jo buvo didelis diskomfortas atsitiesti.
Taip duoda
Kinders parašė:
Taip duoda
Ka duoda? 🙂 Aš apie tvarsti rasiau...jei stipriai itempra, tai sukelia papildoma skausmą.
Kloja1993 parašė:
Ka duoda? 🙂 Aš apie tvarsti rasiau...jei stipriai itempra, tai sukelia papildoma skausmą.
Na tvarstis nera itemtas tsg skauda labai duoda nuo skausmo bet nepadeda sakiau daktarui.
5 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai